Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.04.2019.
16:11
Vestionline A

Zvezda "ekspres" u Bačkoj Palanci (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili na stadionu "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci rezultatom 3:1, u 29. kolu Superlige Srbije.

facebook.com/crvenazvezdafk
Vazdušni duel Nebojše Gavrića i Gorana Čaušića

 

OFK Bačka - Crvena zvezda 1:3 (1:2)

(Radović 15 - Pavkov 7, Savić 11, Stojković 61)

OFK Bačka: Zogović, Jovanović, Ilić, Žarković  (od 89. Đurić), Gojković, Pantić, Bjeloš, Radinović (od 84. Balabanović), Tomić, Radović, Gavrić (od 72. Mićić).

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Babić, Rodić, Čaušić, Jovančić, Ben (od 71. Vukanović), Ivanić, Simić (od 59. Marin), Pavkov ( od 80. Boaći).

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su 26. pobedu u ovogodišnjem prvenstvu, a bila je ovo i 55. utakmica u nizu bez poraza u Superligi Srbije!

Crveno-beli fudbaleri su bili mnogo bolji i opasniji tako da Bačka nema za čim da žali, a da na golu nije bilo Bojana Zogovića, rezultat je mogao biti i gori po domaćina.

- Kraj utakmice!

- 90. minut - Sudija Čolović je produžio utakmicu za još 2 minuta!

- 89. minut - Poslednja izmena u timu Zorana Govedarice, umesto Dragana Žarkovića ulazi Nikola Đurić.

- 84. minut - Druga izmena kod domaćina, Uglješu Radinovića zamenio je Vojislav Balabanović.

- 80. minut - Poslednja izmena u Zvezdi, umesto strelca prvog gola Milana Pavkova ulazi reprezentativac Gane, Ričmond Boaći.

- 76. minut - Kratak prekid zbog nekoliko baklji koje su pale na teren...

- 72. minut - Nova izmena u timu Crvene zvezde, umesto Bena na terenu je Aleksa Vukanović.

- 71. minut - Prva izmena kod domaćina, izlazi Nebojša Gavrić a ulazi Luka Mićić.

- 68. minut - Ben je šutirao pa posle desetak sekundi i Pavkov ali Zogović odlično interveniše!

- 65. minut - Pavkov je probao glavom ali Zogović odlično reaguje.

- 61. minut - GOL! 1:3! Filip Stojković!

Nije Marko Marin proveo na terenu ni cela 2 minuta a već je upisao asistenciju!

"Spoljnom" je poslao loptu u šesnasterac domaćina, utrčao je Filip Stojković i odličnim udarcem poslao loptu u desni donji ugao.

- 59. minut - Prva izmena kod gostiju, umesto Simića ulazi Marin.

- 57. minut - Ivanić je sa leve strane uposlio Pavkova u sredini šesnasterca ali napadač crveno- belih nije zahvatio loptu onako kako je želeo, otišla je pored leve stative gola Bačke.

- 53. minut - Raspoložen je danas Milan Rodić, probio je po strani i probao sa desetak metara iskosa ali nije bio dovoljno precizan, lopta je pogodila spoljni deo mreže.

- 47. minut - Novi pokušaj Ivanića i nova odlična odbrana Zogovića!

- Počelo je drugo poluvreme...

- Poluvreme!

Odlično prvo poluvreme u Bačkoj Palanci, tri gola i veliki broj prilika na obe strane. Igrači Zvezde su bolje otvorili utakmicu i konstantno stvarali šanse, mogli su do još nekog gola ali ni domači fudbaleri nisu zaostajali sa napadima i pretnjama ka golu Milana Borjana.

Sudija Dragan Čolović je imao dosta posla u prvom poluvremenu ove utakmice. Nekoliko situacija će sigurno biti dodatno analizirano, prigovori sa obe strane svakako postoje ali sve je to sastavni deo fudbala, a naročito "srpskog".

Zanimljiva utakmica u kojoj je još uvek sve otvoreno.

- 45. minut - Indirektan udarac!

Sudija Čolović je smatrao da je Jovanović namerno nogom dodao loptu golmanu Zogoviću koji ju je uhvatio unutar kaznenog prostora pa je dosudio indirektan udarac u korist Crvene zvezde.

Ben je "gurnuo" loptu do Pavkova čiji udarac blokira Bjeloš.

- 37. minut - Dupli pas Veljka Simića i Mirka Ivanića, a onda i šut reprezentativca Crne Gore sa nekih 7 metara ali ponovo odličan Bojan Zogović na golu Bačke!

- 25. minut - Šut Mirka Ivanića sa 20 metara ali odlična intervencija Bojana Zogovića.

- Gol Vujadina Savića iz drugog ugla!

- 18. minut - Fudbaleri Zvezde su ponovo tražili penal!

Pao je bek crveno-belih Filip Stojković u šesnaestercu domaćih posle duela sa Nikolom Radovićem ali se sudija Dragan Čolović ponovo nije oglasio!

- 16. minut - GOL! 1:2! Nikola Radović je strelac za domaći tim!

- 12. minut - GOL! 0:2! Kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić konačno je postigao svoj prvenac u crveno-belom dresu!

Posle kornera, lopta se odbila do Bena koji je sa leve strane uputio centaršut u peterac, usledila je katastrofalna intervencija domaćinih a lopta se odbila do Savića koji je sa pet metara poslao uz mrežu!

- 7. minut - GOL! 0:1! Milan Pavkov!

Centaršut Simića sa leve strane, Ben je glavom šutirao, golman Zogović odbio loptu a ona se od Bena odbila do Pavkova koji je samo ubacio u mrežu. Bunili su se igrači Bačke, smatrali su da je Ben zaustavio loptu rukom, da je bio i ofsajd, ali sudije se nisu oglasile.

- 5. minut - Fudbaleri Zvezde su tražili penal!

Ben je izveo prekid sa desne strane i poslao je loptu pred gol OFK Bačke. Lopta je završila u gol autu, ali uz negodovanje igrača crveno-belih koji smatraju da je Žarković povukao za dres Savića. Sudija Čolović je samo odmahnuo rukom.

- Prvi sa centra su krenuli fudbaleri u crveno-belim dresovima...

- Glavni sudija ovog meča je Dragan Čolović, a pomoćnici će mu biti Dejan Petrović i Dragan Peranović.

Pred duel sa OFK Bačkom, Vladan Milojević nalazi na najvećim mukama jer pvi put od početka polusezone na raspolaganju ima sve igrače.

Zvezda u utakmicu ulazi kao vodeći tim na tabeli i sedam bodova više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša, dok je Bačka na 13. mestu.

Tim Vladana Milojevića nalazi se u seriji od pet uzastopnih pobeda, a bez poraza u prvenstvu je već 54 utakmice.

Prethodno gostovanje u Bačkoj Palanci nije ostalo u lepom sećanju fudbalerima Crvene zvezde, pošto je utakmica sa OFK Bačkom završena remijem 2:2. Bilo je to 2. decembra 2017.

Osim u tom duelu, crveno-beli su slavili u preostalih pet međusobnih, a poslednji je odigran 31. oktobra 2018, kada je u Beogradu bilo 3:1 golovima Pavkova, Gobeljića i Simića.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online