Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 30.03.2019.
15:33
Vestionline A

Milošević pred debi: Tim me je iznenadio

Fudbaleri Partizana u nedelju od 17 časova gostuju ekipi Napretka u Kruševcu, a novi trener crno-belih Savo Milošević pred debi na klupi kluba iz Humske priznaje da ga je tim - iznenadio.

N. Đurović
Savo Milošević

- Ono što mogu da kažem je da je situacija u ekipi kakvu sam očekivao. Najveći problem je psihološko stanje ekipe, uslovljeno situacijom van terena i oko njega. To sam mogao da očekujem. U svim drugim stvarima je stanje bolje nego što sam očekivao. Zadovoljan sam i disciplinom i voljnim momentom. Mislim da su momci zadržali dobar momenat i disciplinu i to me raduje - rekao je Milošević.

Još uvek ne zna šta može da očekuje od svojih igrača na stadionu pod Bagdalom.

- To je u velikoj meri nepoznanica i meni. Trening je jedna stvar, a utakmica sasvim druga. Ono što sigurno očekujem jeste reakcija ekipe, pre svega psihološka. Na tome sam radio poslednjih nekoliko dana, da se oni rasterete. Rezultatski nemamo tu vrstu pritiska, titula je verovatno izgubljena. Nije smak sveta ni izgubiti, ali treba da uradimo šta treba u taktičkim elementima, u elementarnim stvarima i da imamo koncentraciju koja je potrebna za utakmicu.

Partizan nije blistao ove sezone, posebno u poslednja tri duela u kojima je zabeležio poraze, ali Milošević smatra da ekipa može mnogo bolje da igra.

- Ova ekipa sigurno može mnogo više nego što je pokazala, ali za to je potrebno dve-tri nedelje, mesec dana. Pre toga ne može, ali neke elementarne stvari mogu da se vide u ove tri utakmice. Ekipa nema problem fizičke pripreme. Problem je kvalitet te trke i pronaći način kako da se rentabilizuje ta trka i taj voljni momenat koji imaju u toku utakmice.

Imao je i reči hvale za šefa stručnog štaba gostiju Milorada Kosanovića, koji je već dugo u srpskom fudbalu.

- Trener Kosanović je decenijama u našem fudbalu i njegovo iskustvo i kvalitet mogu da nam prave problem. Izuzetno cenim Kosanovića i nije prijatno da se u prvoj utakmici merite sa tako iskusnim vukom, ali verujem da neću imati tremu. Sve je to deo javnog nastupa, nisam do sada imao problem. Za ovo se spremam godinama i ne verujem da ću imati bilo kakvu tremu - zaključio je novi strateg Partizana.

Podsetimo, Partizan je nedavno slavio protiv Napretka u Kruševcu u četvrtfinalu Kupa Srbije sa 4:0, a ekipu iz Humske je tada sa klupe predvodio Žarko Lazetić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online