Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 16.03.2019.
17:01
Vestionline A

Nastavljeno Partizanovo posrtanje - treći poraz uzastopce (VIDEO)

Posle Radničkog (1:0) sva tri boda je iz Beograda odneo i Spartak (3:1), a u međuvremenu se desio i neuspeh na igralištu Voždovca (1:0) posle kojeg je Zoran Mirković i podneo ostavku na mesto trenera pa je protiv Subotičana "crno-bele" vodio Žarko Lazetić, koji mu je bio pomoćnik.

MN Press
Portugalski napadač Rikardo Gomes bio je siguran s bele tačke

Partizan - Spartak 1:3 (1:1)

1.0 Gomes iz penala u 8, 1:1 Denković u 17, 1:2 Đenić u 50, 1:3 Obradović u 90+3

Partizan: Stojković, N. R. Miletić (od 28. Šehović), Valijente, Pavlović, N. G. Miletić, Šćekić (od 57. Kosović), Zdjelar, Zakarić, Pantić (od 40. Tošić), Nikolić, Gomes. Trener: Lazetić.

Spartak: Ostojić, Tekijaški, Kerkez, Otašević, Milošević, Glavčić (od 90+2 Dunđerski), Maričić, Tufegdžić (od 68. Mladenović), Đenić (od 83. Đorđević), Denković, Obradović. Trener: Rogan.

Partizanova terenska inicijativa od početka utakmice urodila je plodom. U 8. minutu dosuđen je penal za "crno-bele" pošto je jednog igrača gostiju lopta udarila u ruku u kaznenom prostoru. Siguran s bele tačke bio je Rikardo Gomes, koji je postigao 14. pogodak u sezoni.

Spartak se nije pokolebao. Oslobodio se pritiska i krenuo je da težište igre preseljava na protivničku polovinu igrališta. Već u 17. minutu - 1:1. Strelac je bio krilni napadač Stefan Denković, koji je prevario jednog od Miletića, a čim je video prostor za udarac to je i učinio s ivice šesnaesterca. Partizanov golman Vladimir Stojković je uhvaćen u raskoraku. 

Subotički tim je do kraja prvog poluvremena još nekoliko puta zapretio, a Partizan je povrh svega morao da izvrši i dve prinudne izmene zbog povreda. Umesto Nemanje R. Miletića već u 28. minutu ušao je Zlatan Šehović , a umesto Danila Pantića u 40. Zoran Tošić.

Drugi deo meča počeo je izglednom prilikom Partizanovog napadača Nemanje Nikolića, kome je šansu pripremio Tošić, ali ubrzo posle toga Spartak je došao i u vođstvo. Dejan Đenić je kaznio smušenost odbrane "crno-belih". Pogodio je mrežu s peterca. Nedugo zatim Denković je glavom uzdrmao prečku.

U 64. minutu veliku priliku je proćerdao Gomes. Nebojša Kosović, poslednji adut među rezervistima, upotrebljivim pasom je poslao portugalskog napadača oči u oči s golmanom Milošem Ostojićem, ali se tamnoputi igrač spetljao, dajući sebi nedostižni for.

Partizan je u finišu krenuo na sve ili ništa. Uzalud. Spartaku je ostavljen prostor za protivnapade, a to je u nadoknadi vremena iskoristio Nemanja Obradović da zapečati sudbinu domaćina.

Pošto je Radnički kao gost savladao Zemun s 1:0 golom halfa Radovana Pankova u 83. minutu, razlika između drugoplasiranih Nišlija i trećeplasiranih "crno-belih" još je i veća.

Tri poraza uzastopno u prvenstvu Partizan nije pretrpeo još od finiša sezone 2006/07, kada mu je trener bio Miroslav Đukić prvi put. Tada je izgubio i četiri, redom od Hajduka u Kuli (3:0), Zvezde na svom stadionu (2:1) i u gostima od Bežanije (2:1) i Vojvodine (2:0).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online