Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 06.03.2019.
15:13 >> 18:31h
Vestionline A

Utisak Zvezdine pobede u Lučanima Marinov pogodak od obe stative (VIDEO)

U 25. kolu Superlige "crveno-beli" savladali Mladost s 3:1 na meču s dva penala, a domaćin svoj nije iskoristio.

twitter.com/crvenazvezda_en
Marin u duelu s Pejovićem na meču u Lučanima

Mladost - Zvezda 1:3 (0:2)

0:1 Ben iz penala u 15, 0:2 Pavkov u 29, 1:2 Bojić u 55, 1:3 Marin u 70.

Mladost: Rosić, Šatara, Sinđić (od 34. Bojović), Andrić, Leković, Pejović, Dimić, Tumbasević, Pavlović, Bojić, Radivojević. Trener: Milovanović.

Crvena zvezda: Popović, Stojković, Milunović, Babić, Gajić, Jovančić, Ben (od 88. Joveljić), Ivanić, Marin (od 86. Jovičić), Boaći (od 61. Jirka), Pavkov. Trener: Milojević.

Kraj meča, a Zvezdini navijači su zatim i vatrometom pozvali da se u subotu protiv Zemuna u sledećem kolu obeleži 74. rođendan sportskog društva.

90+2: Jirka je s krila ubacio na peterac, ali se Ivanić još jednom loše postavio. Lopta je zakačila stativu sa spoljne strane. Odmah zatim slična situacija, ali su se Zvezdini igrači spetljali.

90`: Udarac Tumbasevića sa 18 metara bio je baš neprecizan, a u sledećem napadu Ivanić je loše zahvatio povratnu loptu.

77`: Posle gužve pred golom Mladosti Jirka je, kad je lopta vraćena u šesnaesterac domaćina, pokušao "makazicama", ali nije je zahvatio.

70`: 1:3 - Marin je postigao efektan gol iz slobodnog udarca sa više od 20 metara. Lopta je prvo udarila u desnu golmanovu stativu pa u levu i onda je prešla gol-crtu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1:3! Мајсторија Марина! #fkcz

Објава коју дели Nasa Crvena Zvezda (nasacrvenazvezda) дана 6. Мар 2019. у 8:34 PST

61`: Jirka je u igri umesto Boaćija.

Posle gola igra se pred Zvezdinom mrežom.

55': 1:2 - Bojović je zakazao, ali Bojić nije. Iskoristio je dobro dodavanje Pavlovića da glavom matira Popovića.

47`: Umalo da Bojović, kad već nije pogodio Zvezdinu mrežu, pogodi svoju. Marin je uputio centaršut posred gola, a igrač Mladosti je zahvatio loptu vrhom glave. Malo iznad prečke.

Počelo je drugo poluvreme.

Poluvreme u Lučanima. Zvezda ima sigurno vođstvo, a Mladost je s bele tačke propustila priliku da ga prepolovi.

35`: Već u sledećem napadu penal i za domaćina. Ivanić je neoprezno startovao u Zvezdinom šesnaestercu. Zoran Popović je odbranio udarac Milanu Bojoviću, koji je šutirao posred gola snažno. Taj igrač, povratnik u redove Lučanaca, ušao je u igru koji sekund ranije umesto Uroša Sinđića.

34`: Boaći je zaobišao golmana Mladosti, pogodio je praznu mrežu, ali je pogodak poništen zbog ofsajda.

29`: 0:2 - Čim je lopta došla do Pavkova, koji je bio iskosa desno u šesnaestercu Mladosti, on ju je grudima spustio na zemlju i raspalio je po njoj ne časeći časa. Tako je učinio i za Zvezdin bod u minulom 159. "večitom derbiju". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

0:2! Павков! #fkcz

Објава коју дели Nasa Crvena Zvezda (nasacrvenazvezda) дана 6. Мар 2019. у 7:36 PST

15`: 0:1 - Zvezda je povela golom Bena iz penala koji je bio opravdano dosuđen. Radivojević je u kaznenom prostoru oborio Stojkovića pošto ga je ovaj fintom tela u mestu izbacio iz ravnoteže. Igrač Mladosti je nehotice potkačio beka "crveno-belih" po nogama.

CRVENA ZVEZDA (4-4-2): Popović - Stojković, Milunović, Babić, Gajić - Ben, Jovančić, Ivanić, Marin - Boaći, Pavkov.

MLADOST (4-5-1): Rosić - Šatara, Sinđić, Andrić, Leković - Pejović, Dimić, Tumbasević, Pavlović, Bojić - Radivojević.

Posle emotivnog pražnjenja i ne baš uverljive partije u večitom derbiju fudbaleri Crvene zvezde stigli su na noge Mladosti iz Lučana. Tim Vladana Milojevića imaće dodatni motiv, pošto bi pozitivnim rezultatom izjednačili rekord generacije Slavoljuba Muslina od 50 uzatopnih prvenstvenih utakmica bez poraza.

Mladost je trenutno petoplasirana ekipa Superlige i sigurno će igrati u plej-ofu. Dakle, ekipa Nenada Milovanovića biće rasterećena, a u takvoj konstalaciji snaga može da bude vrlo opasna. Istina, posle dva trijumfa na početku proleća Lučanci su pali protiv Proletera, tako da nisu napravili pravu uvertiru za gostovanje šampiona.

Mladost nikad nije priredila iznenađenje pobedom nad crveno-belima, za 12 duela su odigrana dva nerešena meča, ab bilo je i ubedljvih poraza Mladosti od 5:2, 4:1, 4:2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online