Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 21.12.2018.
16:15
Vestionline A

Vulić u Zvezdi

Dosadašnji kapiten Napretka iz Kruševca Miloš Vulić potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, objavljeno je na sajtu crveno-belih.

twitter.com/crvenazvezdafk
Svetozar Mijailović - predsednik Zvezde, Miloš Vulić i Mitar Mrkela - sportski direktor Zvezde

Vulić, koji je fudbaler sredine terena, na taj način je postao drugo zimsko pojačanje srpskog šampiona, nakon Nemanje Milunovića iz BATE-a.

Rođen je 19. avgusta 1996. godine u Kruševcu. Sa kapitenskom trakom na ruci do sada je predvodio ekipu Napretka, a sportski sektor Zvezde duže vreme pratio je njegove igre.

- Miloš je centralni vezni fudbaler koga smo zaista dugo gledali i procenili smo da je on kalibar igrača za Crvenu zvezdu. Već sada poseduje izuzetne kvalitete, pre svega kreativnost na sredini terena. S obzirom na to da ima samo 22 godine uveren sam da će u budućnosti biti još bolji i da će dostići velike visine u crveno-belom dresu. Uz njega, na sredeni terena imamo i Krstičića, Jovančića, Jovičića, Čaušića i Miloš će imati od koga da uči i uz njih na terenu će biti još bolji nego što je bio u Napretku - rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

Mladi vezista istakao je kolika je čast postati deo najtrofejnijeg srpskog kluba.

- Izuzetno zadovoljstvo i čast za mene predstavlja činjenica da sam dobio poziv od kluba kao što je Crvena zvezda. Svi mi znamo koliko je Zvezda velika i kada počnemo da igramo fudbal sanjamo da obučemo jednog dana crveno-beli dres. Ovo je veliki korak napred u mojoj karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja svih ljudi u klubu i navijača - rekao je Vulić i nastavio:

- Mnogo će mi značiti iskusni igrači koje ću na treninzima i utakmicama imati uz sebe. Igrao sa protiv njih sa Napretkom, video sam da poseduju izuzetan kvalitet i sigurno će mi njihovo iskustvo mnogo pomoći da napredujem u karijeri. Pratio sam sve utakmice Crvene zvezde, posebno u Ligi šampiona. Srećan sam što su momci imali jako uspešnu polusezonu. Nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i na proleće. Lično ću dati maksimum u svakoj prilici, boriću se za grb Crvene zvezde i nadam se da ću tako pomoći ekipi da ostvari sve svoje ciljeve - zaključio je Vulić.

Iako je pauza u toku, naš sportski sektor radi punom parom kako bi i u nastavku prvenstva crveno-beli ostvarili odlične rezultate.

- Postigli smo lepe rezultate u prethodnom periodu, ali Crvena zvezda ne može da stoji. Ovo je klub koji zahteva stalni rad, konstantno koračanje unapred i u skladu sa tim mi radimo radimo svoj posao i činimo Zvezdu sve boljom svakog dana - poručio je Mrkela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online