Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 14.12.2018.
17:34 >> 20:35h
Vestionline A

Sneg i Mačva zaustavili "Parni valjak"

U 21. kolu Superlige Srbije fudbaleri Partizana remizirali su sa Mačvom na stadionu u Humskoj. Veliki problem je pravio sneg koji je padao tokom celog dana...

MN Press
Stadion Partizana, pokriven snegom

Partizan: Kljajić, Miletić, Marković, Valijente, Urošević, Zdjelar, Kosović, Pantić, Zakarić, Nikolić, Rikardo. Klupa: Jovičić, Enake, Šehović, Smiljanić, Đerlek, Tošić, Ivanović.

Mačva: Puletić, Pejović, Tošić, Ivić, Jeftić, Marić, Babić, Marković, Šušnjar, Gemović, Milosavljević. Klupa: Vićić, Gigić, Marveđo, Kosanić, Žakula, Stevanović, Lazarević.

Utakmica je odigrana u veoma teškim uslovima pošto sneg neprekidno pada ceo dan. Bilo je i priče da meč neće biti odigran, međutim dve ekipe su izašle na teren malo posle 18 časova.

Teren u Humskoj bio je u očajnom stanju, dva puta je duel prekidan da bi se očistile linije i u takvim uslovima bilo je veoma teško doći do gola.

To ne opravdava slabu igru Partizana, koji je pokušavao, ali nisu uspeli da slome otpor Mačve koja je igrala skoro sa B sastavom. Veliki broj prvotimaca kluba iz Šapca nije bio u stanju da odigra ovaj meč.

Crno-beli su od 44. minuta bili i sa igračem manje, pošto je Urošević dobio drugi žuti karton. To je dodatno otežalo posao ekipi Zorana Mirkovića, koja do kraja nije uspela da probije bunker Mačve.

Partizan je imao polušanse u prvom poluvremenu, a najbolju je propustio Urošević u 21. minutu. I Pantić je imao nekoliko pokušaja, a u 39. minutu isprečila mu se prečka.

Iako su u drugom poluvremenu imali igrača manje, Partizan je igrao bolje i konstantno su stvarali šanse u periodu od 50. do 65. minuta. Ipak, lopta nije htela u gol.

Do kraja su vicešampion Srbije imali još nekoliko polušansi, međutim mreža golmana Puletića je mirovala. Mora se spomenuti i čuvar mreže Mačve koji je branio odlično na ovom meču.

- Kraj utakmice!

Partizan nije uspeo da slomi otpor Mačve u ovim (ne)uslovima. To ne treba da bude opravdanje, crno-beli su odigrali slab meč protiv oslabljenog tima Mačve i na kraju su uzeli samo bod.

- 90. minut - Igraće se još 6 minuta!

- 86. minut - Meč prekinut! Navijači gađaju grudvama pomoćnika!

- 85. minut - Nikolić je šutirao glavom, a Puletić je dobrom intervencijom uspeo da sačuva gol.

- 82. minut - Odlična je ovo bila pozicija, Pantić je dobro šutirao iz slobodnog udarca, međutim lopta je zakačila nekoga u zidu i otišla je malo preko gola.

- 70. minut - Meč je ponovo prekinut! Čiste se linije na stadionu u Humskoj.

- 61. minut - Velika šansa za Zakarića! Krilni fudbaler Partizana izašao je jedan na jedan ispred golmana i šutirao je veoma loše. Lopta je otišla iznad prečke.

- 51. minut - Šušnjar je bio u odličnoj prilici ali Kljajić sjajno interveniše i sprečava vođstvo gostiju.

- 46. minut - Prva izmena u domaćem timu, umesto Gomeša ulazi Šehović.

- Poluvreme...

- 44. minut - Crveni karton za Uroševića!

Levi bek Partizana dobio je drugi žuti karton zbog starta nad Gemovićem. Partizan igra s igračem manje do kraja utakmice.

- 40. minut - Lukavim potezom pokušao je Pantić, međutim Puletić je dobro reagovao i uz pomoć prečke izbacio loptu u korner.

- 30. minut - Veoma loši uslovi za igru, sneg neprestano pada!

- 21. minut - Odlična prilika za Slobodana Uroševića, levi bek Partizana našao se ispred Puletića ali je šutirao veoma loše.

- 20. minut - Meč je prekinut!

Glavni sudija Aleksandar Živković iz Niša, zatražio je da se očiste linije terena.

- 15. minut - Velika šansa za Mačvu!

Lazar Ivić našao se u dobroj šansi, ali je šutirao veoma loše. Morao je fudbaler Mačve bolje da reaguje u ovoj situaciji.

- 7. minut - Prvi ozbiljniji udarac na meču! Zakarićje pokušao iz daljine, ali je Puletić bio spreman i odbranio ovaj udarac.

- Vremenski uslovi su veoma loši, sneg neprestano pada...

- Utakmica je počela...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online