Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 10.12.2018.
17:03
Vestionline, b92.net A

Klop: Uz dužno poštovanje Zvezdi, ima boljih ekipa u Premijer ligi

Jirgen Klop, menadžer fudbalera Liverpula, pred duel sa Napolijem u Ligi šampiona govorio je i o Crvenoj zvezdi.

EPA/PETER POWELL
Jirgen Klop

Liverpul se posle tri vezana neuspeha među kojima je i poraz u Beogradu sa 2:0 našao u problemu u grupi C, pa će u poslednjem kolu morati da pobedi Napolitance ako želi da prođe u osminu finala.

"Crvenima" odgovara trijumf sa 1:0, ali ako ekipa Karla Ančelotija postigne pogodak na "Enfildu", možda ni trijumf ne bude dovoljan jer, u tom slučaju, mora da bude sa dva i više golova razlike. 

Liverpul ipak ima samopouzdanja jer je preuzeo prvo mesto u Premijer ligi od Mančester sitija za vikend, ali Nemac ističe da svi moraju da budu oprezni. 

- Bili smo puni samopouzdanja i pre drugih utakmica – pre Napolija, a posebno pre duela u Beogradu, pa nije pomoglo. Moramo da budemo spremni za veliki zadatak, Napoli je napravio odličan posao prošle godine sa Mauriciom Sarijem, posle kojeg su doveli iskusnog stručnjaka Ančelotija - rekao je Klop. 

Novinare je zanimalo da li je teže sačuvati mrežu u Premijer ligi ili Ligi šampiona. 

- Ako sada kažem da je to kvalitet Lige šampiona, to je samo polovina istine. Mislim da u Premijer ligi ima nekoliko timova koji su jači od, na primer, uz moje dužno poštovanje, Crvene zvezde. Postigli su dva gola protiv nas, zaslužili su ih to veče. Tako da je to do takmičenja. Uvek se trudimo da se branimo na najbolji mogući način, ali kvalitet protivničkog sastava ne sme da se ignoriše. Ako se setite utakmice koje je Napoli odigrao protiv nas, bilo je potpuno suprotno od briljantnog sa naše strane, ali su oni nastavili da napadaju i želeli pobedu do poslednje sekunde. Remi im nije bio u mislima, želeli su da pobede. Možda bi u nekoj drugoj utakmici, neki drugi tim prihvatio remi, ali oni nisu. Sve je do kvaliteta protivnika, to je sigurno. 

Naveo je i da su "crveno-beli" imali mnogo veći uticaj na razvoj dešavanja u "grupi smrti", iako mnogi nisu tako mislili na početku takmičenja. 

- Moramo biti srećni zbog šansi koje i dalje imamo. Ako vam neko da šansu, na vama je da je iskoristite, to je upravo ono što ćemo pokušati da učinimo. Sa te strane gledišta je sve dobro. Čak je i Crvena zvezda igrala drugačiju ulogu u grupi nego što je verovatno veliki broj ljudi očekivao – bili su veoma dobri. To je grupa, tako stoje stvari, imamo šansu i uradićemo sve da je iskoristimo - zaključio je Klop.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online