Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 15.11.2018.
18:03
Vestionline A

Oglasio se i Jokanović: Evo šta je poručio srpski trener

Srpski fudbalski stručnjak posle nepune tri godine više nije trener Fulama, a na njegovo mesto stiže Klaudio Ranijeri, trener koji je proslavio Lester.

EPA/Georgios Kefalas
Slaviša Jokanović

Slaviša Jokanović je posle nepune tri godine napustio Fulam. Klub koji je sačuvao od ispadanja u treći rang uspeo je da dovede do Premijer lige, ali tamo nije dobio dovoljno vremena da ga ponovo uzdigne.

Surova težina rasporeda i serija poraza doveli su do smene srpskog stratega, zbog čega su na kraju negodovali i navijači. Ali, takve stvari se jednostavno dešavaju u surovom profesionalizmu.

Jokanović iz Fulama odlazi uzdignute glave i sa osećajem velikog ponosa, što potvrđuju i njegove reči u saopštenju koje je objavio na svom zvaničnom Tviter profilu.
- Moje vreme kao menadžera fudbalskog kluba Fulam je isteklo. Uvek je razočaravajuće kada se tako nešto desi, ali moj boravak u Fulamu izaziva ogroman ponos i zahvalnost, budi memorije koje su nastale odmah nakon mog imenovanja u ovom fantastičnom klubu pre skoro tri godine. Bili smo zajedno na uzbudljivom putu. Taj put je počeo kada smo izbegli ispadanje u Ligu 1 u prvoj sezoni, posle čega smo stigli do plej-ofa za plasman u Premijer ligu, a nastavljeno ovom trećom godinom mog boravka kada smo uspeli da se plasiramo u najviši rang takmičenja tog nezaboravnog dana na Vembliju. Verujem da smo navijačima podarili prepoznatljiv fudbal i tim na koji mogu da budu ponosni. Još uvek sam uveren da smo mogli da preokrenemo stvari posle lošeg starta u ovoj sezoni, baš kao što smo to uradili prethodnih sezona, ali poštujem i prihvatam odluku kluba. Želim da izrazim zahvalnost Šahidu Kanu što mi je dao priliku da vodim ovaj tim, kao i za njegovu ljubaznost. Zahvaljujem svima u fudbalskom klubu Fulam. Bilo je zadovoljstvo raditi sa timom i svim zaposlenima. Igračima želim da zahvalim za napore i poslvećenost. Na kraju, izražavam ogromnu zahvalnost navijačima Fulama zbog podrške od trenutka kada sam stigao u klub, kao i zbog njihove izuzetno dirljive poruke nakon mog odlaska.

Želim svima sve najbolje u budućnosti - zaključio je Slaviša Jokanović.

Već se po engleskim medijima piše koji klub bi mogao srpski stručnjak da preuzme, a ostaje samo da se vidi konačan epilog priče.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online