Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 15.11.2018.
14:56
B. Paunović - Vestionline A

Mitrović: Više je Jokanović tešio mene nego ja njega

Iako je glavna tema našeg fudbala reprezentacija, uoči njena dva poslednja meča u Ligi nacija, napadač nacionalnog tima prokometrisao i smenu na Fulamovoj klupi.

B. Paunović
Mitrović pred novinarima u bazi reprezentacije u Staroj pazovi

Aleksandar Mitrović je imao tu sreću da ga Njukasl pozajmi klubu na čijoj je klupi sedeo njegov zemljak. Saradnja je bila plodotvorna, ali od juče Slaviša Jokanović nije više trener londonskog tima. Zbog serije loših rezultata odlučeno je da umesto njega dođe iskusni Italijan Klaudio Ranijeri.

- Žao mi je što je Jokanović smenjan. Mnogo je učinio i za mene lično i za moju karijeru. Čuli smo se juče, više je on tešio mene nego ja njega. Ali, takav je fudbal danas, tržište, neke stvari se ne praštaju bez obzira na to što je Jokanović vratio Fulam u Premijer ligu i što ga u klubu svi poštuju. Nadam se da će vrlo brzo da pronađe novi klub.

Mitrović, koji je ne samo što je naš najbolji strelac u Ligi nacija nego i uopšte u novom takmičenju UEFA, smatra da reprezentacija mora da ostvari obe pobede u dva poslednja kola: protiv Crne Gore u subotu na "Marakani (15 časova) i s Litvanijom u utorak na Partizanovom stadionu (20.45 č) 

- Najbitnije je da naš tim igra dobro, a golovi će doći kao posledica dobre igre. Imamo mnogo kvalitetnih pojedinaca koji mogu da reše utakmicu jednim potezom, golom ili asistencijom. Igramo kao domaćini pa naša pobeda ne bi trebalo da dođe pod znak pitanja. To što Jovetić neće igrati za Crnu Goru veliki je njen hendikep. Baš on može jednim potezom da odluči pobednika, da postigne gol ili da upotrebljivo asistira. Bio je rovit i kada smo igrali u Podgorici. Drugi u crnogorskoj reprezentaciji će dobiti priliku da se dokažu. 

MN Press
Dušana Tadića još bole dva neiskorišćena penala u Ligi nacija

Dušan Tadić, koji od početka sezone igra zapaženu ulogu u Ajaksu, imao je dobre igre i u reprezentaciji, ali i dalje tište dva neiskorišćena penala. Jedan je bio u Litvaniji, a drugi u Rumuniji. Taj drugi je trebalo da nam donese pobedu u Bukureštu.

- Nisam iskoristio dva penala u Ligi nacija. To nije smelo da mi se desi. Nije mi važno hoću li ja da šutiram i sledeći put. Može i Mitrović. Bitno je da se postigne gol.

O utakmici s Crnom Gorom...

- Crna Gora nije za potcenjivanje iako smo u Podgorici pokazali da smo bolji. Imaju dobrog selektora. Očekujem bolju našu utakmicu nego u prvom susretu jer je teren bolji nego u Podgorici. Samim tim i naša igra će biti bolja. Naš je cilj da budemo prvi u grupi i da se posle s mirom posvetimo kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Nadam se da će nas publika podržati, a mi nju usrećiti. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online