Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 10.11.2018.
14:54 >> 17:00h
Vestionline, b92.net A

Mešani sastav Zvezde lagano sa Dinamom (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde su ubedljivo slavili sa 3:0 na gostovanju Dinamu.

MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde

Dinamo Vranje - Crvena zvezda 0:3 (0:1)

0:1 Stojiljković u 28; 0:2 Babić u 48; 0:3 Simić u 55

Dinamo Vranje: Đurić - Stanković, Gašić, Zudović, Ratković - Đurišić, Tango - Đokić, Nedeljković, Suraka - Dimitrov. Trener: Dragan Antić

Crvena zvezda: Popović - Gobeljić, Degenek, Babić, Rodić (od 62. Joveljić) - Jovičić (od 46. Hajdin), Ebisilo - Milić (od 46. Milijaš), Marin,  Simić - Stojiljković.Trener: Vladan Milojević

Izmešani sastav Vladana Milojevića, bez junaka iz meča sa Liverpulom, svakako je bio dovoljan da se Dinamo iz Vranja savlada.

Put ka trinaestom porazu poslednjeplasirane ekipe, koja igra domaće mečeve u Surdulici krenuo je spornim pogotkom Stojiljkovića u 28. minutu. Golman domaćih Đurić je van šesnasterca pokušao driblingom da prevari fudbalera Zvezde u naletu, ali ga je saplitanje Stojiljkovića izbacilo iz balansa. Sudija nije svirao prekršaj, tako da se poklon lako iskoristio.

Babić i Simić su u prvih deset minuta drugog poluvremena dali po gol. Prvi se desio u 48. minutu, kada je Babić iskoristio centar-šut Ebisilija za gol glavom. Veljko Simić je u 55. minutu iskoristio progravanje Hajdna za zicer.

Gol Babića:

Gol Simića:

Crvena zvezda je stigla do 15. pobede i 46 bodova, devet više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša.

Deveti uzastopni trijumf crveno - belih u domaćem prvenstvu, još od spornog remija u Večitom derbiju.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Kraj utakmice.

84. minut - Dinamo nikako da postigne počasni gol. Ratkovićev slab šut hvata Popović.

68. minut - Još dve izmene u Dinamu: Stanojević i Stevanović su na terenu, a zamenili su Karapandžića i Veskovca. Od šansi za Zvezdu beleže se dva ofsajda Joveljića

55. minut - GOL ! Veljko Simić ! Prebačena lopta na drugu stativu, Hajdn iz prve spušta za Simića i Đurić je lako matiran.

52. minut - Solidnu šansu domaćih sprečava Popović, Dimitrov je pokušao glavom.

48. minut - GOL ! Ebisilio za Babića ! Lob Ebisilija koristi defanzivac gostiju, koji glavom uvećava vođstvo.

Izmena u Crvenoj zvezdi: Hajdn umesto Jovičića. Milijaš umesto Milića; Dinamo Vranje: Sićović izlazi - Ratković ulazi.

Početak drugog poluvremena:

Kraj prvog poluvremena.

28. minut - GOL ! Stojiljković koristi nespretnost golmana Đurića van šesnaesterca, uz diskutabilno saplitanje golmana Dinama. Uglavnom, poklon se koristi za prvi gol na meču.

13. minut - Kapiten Vranjanaca Gašić je imao odličnu šansu glavom, ali se nalazio u nedozvoljenoj poziciji.

7.minut - Sićovićev šut brani Popović, na drugoj strani Gobeljić pogađa prečku. 

Utakmica je počela.

Dinamo Vranje: Đurić - Stanković, Gašić, Zudović, Ratković - Đurišić, Tango - Đokić, Nedeljković, Suraka - Dimitrov. Trener: Dragan Antić

Crvena zvezda: Popović - Gobeljić, Sumaila, Degenek, Hajdin - Jovičić, Milijaš - Simić, Ebisilio Jevtović - Stojiljković. Trener: Vladan Milojević

Crvena zvezda igra prvu utakmicu posle istorijske pobede u Ligi šampiona protiv Liverpula od 2:0, kada "redse" srušio Milan Pavkov.

Crveno-beli su trenutno prvi u Superligi sa 14 pobeda i samo jednim remijem, dok je Dinamo zakucan za dno tabele sa 12 poraza posle 15 utakmica.

Ova dva kluba su se već sastala ove sezone, u prvom kolu na "Marakani" kada je šampion Srbije bio bolji sa 3:0. 

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ozbiljno je "promešao" svoj sastav i iz ekipe izostavio povređene Jovančića, Čaušića, Marina, Boaćija, kao i Savića, Krstičića, Rodića.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online