Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 10.11.2018.
13:03
Vestionline A

Partizanova pobeda u kojoj će se pamtiti i Nikolićev promašaj (VIDEO)

"Crno-beli" su u 16. kolu kao domaćini s 2:0 savladali Radnik iz Surdulice, koji im je naneo jedini poraz do sada.

 
MN Press
Ivanovićev razantan šut za drugi Partizanov gol

Partizan - Radnik 2:0 (1:0)

1:0 Gomes u 42, 2:0 Ivanović u 88.

Partizan: Stojković, N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević, Zdjelar, Pantić (od 30. Kosović), Đerlek (od 69. Enake), Janković, Nikolić, Rikardo (od 80. Ivanović). Trener: Mirković.

Radnik: Vasiljević, Milovanović, Žarković (od 46. Pavlović), Stevanović, Pantelić, Mladenović, Kovačević, F. Stojanović, Nikolić (od 75. Bojić), Keremeh (od 63. Ristović), Zlatanović. Trener: Milanović.

Partizan je savladao Radnik istim rezultatom kao i Vojvodinu na svom stadionu u prošlom kolu. "Crno-bele" je u vođstvo doveo vispreni Gomes u 42. minutu. Izbio je sam ispred golmana Vasiljevića, krenuo je da ga obiđe, Radnikov čuvar mreže je nogom dotakao loptu ali se ona vratila portugalskom igraču kome je onda preostalo da je uputi u praznu mrežu.

U nastavku je Partizan krenuo silovito u prvih desetak minuta. Iz ofanzive su se izrodile još dve zrele prilike za Gomesa i jedna za Nikolića koji se, što se kaže, propisno obrukao u 48. minutu. Loše je zahvatio loptu na oštar centaršut po zemlji pa ju je poslao preko gola s dva metra umesto da je sprovede u mrežu pored već savladanog Vasiljevića.

Pobedu je potvrdio rezervista Ivanović u finišu utakmice. Radnik se ograničio na zonsku odbranu svog gola, tek povremeno pokazujući ambiciju da zapreti.

"Crno-beli" su domaćini i u sledećem kolu, 24. novembra, posle ligaške pauze zbog mečeva reprezentacije. Dočekuju poslednjeplasirani Dinamo iz Vranja. Radnik u Surdulici igra s lučanskom Mladošću.

Kraj meča.

88`: Ivanović je, ne časeći časa, šutirao na gol čim je primio loptu. Dijagonalno je pogodio suprotan ugao.

82`: Minut strepnje za Partizanove navijače. Radnik je imao slobodan udarac s 18 metara, ali je Pantelić šutirao preko gola.

70`: Gomes je stvorio sebi prostor za šut iz šesnaesterca iskosa, ali je poslao loptu visoko preko gola.

62`: Miletić se lepo ubacio po strani. Uputio je upotrebljiv centaršut. Gomes je zahvatio loptu glavom, ona je na putu ka golu zahvatila jednog igrača Radnika, a Stevanović ju je izbio s gol-linije.

53`: Gomes se našao oči u oči s Vasiljevićem koji mu je odbranio.

48`: Nikolić promašuje prazan gol s dva metra.

Počelo je drugo poluvreme. Jedna izmena u Radnikovom timu.

Kraj prvog poluvremena.

42`: 1:0 - Gomes je strelac, njegov peti pogodak u sezoni. Portugalski napadač je izbio sam ispred golmana Vasiljevića, krenuo je da ga obiđe, Radnikov čuvar mreže je nogom dotakao loptu ali se ona vratila tamnoputom igraču kome je onda preostalo da je uputi u praznu mrežu.

MN Press
Rikardo Gomes se zahvaljuje i nebeskim silama

32`: Lopta koju je Vasiljević pokušao da ispuca daleko od gola pogodila je Nikolića u leđa. Na Radnikovu sreću uputila se nekoliko metara mimo mreže.

30`: Već prva izmena u Partizanovom timu. Kosović je zaigrao umesto Pantića. Da li je u pitanju povreda? Mladi fudbaler se odmah uputio u svlačionicu.

29`: Gomes se driblingom na petercu oslobodio čuvara. Imao je čist šut ali je Vasiljević odbranio nogom. Najbolja prilika za domaćina do sada.

26`: Zlatanovićev solo prodor i povratnu loptu u kaznenom prostoru "crno-belih" nije imao ko da kruniše udarcem na gol.

22`: Protivnapad Partizana nije završen delotvorno pošto Gomes ništa nije mogao da učini na Miletićev centaršut, a začet je lepim Pantićevim driblingom.

16`: Prvo uzbuđenje. Nikolić je došao u priliku da neometen šutira sa 18 metara. Pucao je tik iznad prečke.

MN Press
Janković pokušava da nadmudri igrače Radnika

10`: Partizan ima terensku inicijativu, ali bez prilika. Radnik se opredelio, očekivano, da se brani i pokušava iz protivnapada.

Malobrojni navijači na južnoj tribini su krenuli sa skandiranjem "uprava napolje".

Počela je utakmica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online