Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 06.11.2018.
23:20
Vestionline, mozzartsport.com A

Milojević o igračima koji dođu tiho, rade pošteno i izrastu u junake

Zvezdin trener kaže da se do utakmice s Liverpulom radilo na tome da se iz glave izbiju dva prethodna poraza.

MN Press
E, to se zove ispuniti dogovor iz svlačionice: Vladan Milojević daje savete na meču s Liverpulom

- Ovo je divno veče za nas, mislim da smo odigrali dobru i kvalitenu utakmicu. Pričali smo mnogo pre meča. Ja i dalje verujem da će se Liverpul boriti za pehar Lige šampiona. Bili smo dobri u svim fazama igre, malo su nas poremetili prinudne izmene u drugom poluvremenu. Znali smo da će još više da nas pritisnu, videlo se to i po Klopovoj igri. Odigrali smo srcem. Ovu pobedu posvećujem navijačima Zvezde. Za ovo se igra, za ovo se živi. Ovo samo Zvezda može da priredi. Danas u fudbalu igraju veliki budžeti, ali odigrali smo srcem zbog ove atmosfere. Koliko znam, ovo je prva pobeda za neki naš klub u Ligi šampiona. Još jedan lep podatak. Uživaćemo večeras - rekao je Zvezdin trener Vladan Milojević.

- U jakoj smo teškoj grupi, ovo je za nas veliko iskustvo. Ja u timu imam samo jednog ili dvojicu igrača sa iskustvom igranja u Ligi šampiona. A to je drugačije takmičenje u odnosu na Ligu Evrope. Sada smo napravili tek prvi korak da vratimo Zvezdu tamo gde pripada. Novac danas igra veliku ulogu, ali ovo je nama priprema da stalno igramo sa velikima.

- Ovo je najveća pobeda u mojoj karijeri. Jesmo pobedili, ali videćemo u analizi šta su tendencije savremenog fudbala. Ja želim da učimo od najboljih i budemo još bolji od budućnosti.

- Nekorektno bi bilo prema ostalim igračima da pričam o pojedincima...Ali...

- Drago mi je zbog Milana, još jednom je pokazao kako jedan sportista koji je tih sačeka šansu. Ja neću da vam sad kažem, ali jednom ću da vam otkrijem tajnu o nekim igračima. O Pavkovu, Jovančiću... Kada verujete u sebe i kada čekate šansu, kada ste pošteni sve vam se vrati. Isto tako mogu da kažem i o Jovančiću. To su igrači koji su došli tiho, bez pompe.

- Verujem jako u ovu ekipu. Dobro ih poznajem, ja znam njihove mogućnosti. Ove dve utakmice na strani su za mene bile neobjašnjive. Bili smo na minimumu minimuma. Iskreno vam kažem. Danas sam im rekao da uživaju i preuzimaju odgovornost. I da ne radimo stvari koje ne radimo na treninzima. Ovo su mladi momci, čitaju novine, portale… Nije se lako nositi sa okruženjem. A opet igrate sa ekipama koje vam kažnjavaju minut praznog hoda. Opteretili su nas rezultati iz dva meča. Morali smo da to izbacimo iz podsvesti. Na tome smo radili.

MN Press
Stao rame uz rame s Miljanićem po uzimanju mere Liverpulu: Vladan Milojević

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online