Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 05.11.2018.
12:43
Vestionline A

Milojević pričao o Liverpulu, pa pomenuo Šaćirija

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak dočekuju ekipu Liverpula u okviru 4. kola Lige šampiona. U prostorijama kluba održana je konferencija na kojoj su govorili trener Vladan Milojević i Marko Marin, strelac prvog gola za crveno-bele u elitnom takmičenju.

MN Press
Marin i Milojević na pres-konferenciji uoči meča s Liverpulom

 

- Ne znam kako da počnem konferenciju, osim da kažem da je veliki i važan događaj za Beograd i Srbiju. Dolazi jedna od najboljih evropskih i svetskih ekipa. Biće pravi spektakl i ono što samo naši navijači i ljubitelji Zvezde umeju da prirede - rekao je Milojević.

Trener Zvezde se osvrnuo da snagu protivnika.

- Liverpul je favorit, ali mislim da smo se spremili i to je neka filozofija koju moji igrači imaju u glavi, videćemo koliko će to biti dovoljno. Da li spominjati Klopa, igrače, navijače ili istoriju kluba... Mislim da ne treba reći ništa jer je time već sve rečeno. Voleo bih da svi uživamo u spektaklu i mislim da ćemo takvu utakmicu i da gledamo.

Ipak, istakao je da ona neće biti presudni faktor pred više od 50.000 domaćih pristalica na stadionu "Rajko Mitić".

- Znate da smo bili kažnjeni da na ove dve utakmice nismo imali pomoć navijača. Svi znaju šta je ‘Marakana’, ovde se niko ne oseća prijatno, mnogo dodatne energije dobijamo ovde. Možda neće to uticati na igrače Liverpula jer iz utakmice u utakmicu igraju pred toliko, ali bili smo na ‘Enfildu’, daleko je to od onoga kako sve zvuči ovde i mislim da će i njima biti drago da čuju ovako nešto".

U timu "Redsa" neće biti Đerdana Šaćirija kojeg menadžer Jirgen Klop nije poveo iz bezbednosnih razloga.

- Ne znam šta da vam kažem, ako je tako odlučio Klop, ostao bih uskraćen za odgovor na to pitanje. Zna se cela situacija, ne bih imao šta da dodam. Sad, da li je odluka Klopa da ga ne dovede zbog taktičkih ili nekih drugih stvari, ne bih znao.

U prethodnim duelima sa favorizovanim rivalima, šampion Srbije se dobro nosio u prvih 20 minuta, ali je onda usledio potop u Parizu i Liverpulu.

- Ako pričamo o svakoj utakmici, treba da imate koncentracije svih 90 minuta u svim fazama, pozitivnim ili negativnim tranzicijama, odbrani... Pre početka Lige šampiona ta ekipa je selektirana za osvajanje. Mi moramo da imamo koncentraciju za svih 90 minuta. Imaju kvalitetne igrače koji mogu da vas kazne za najmanju sitnicu. Da zaokružim, važno je da imamo koncentraciju u tome što radimo - zaključio je Milojević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online