Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.10.2018.
15:08
b92.net, Vestionline A

Milojević: Prvenstvo je prioritet, o Liverpulu posle Rada

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da ne sme da se razmišlja o Enfildu pred meč sa Radom u Superligi.

MN Press
Vladan Milojević

Crveno-beli su lideri SLS sa sedam bodova više od najvećeg rivala Partizana i niškog Radničkog, uoči 13. runde takmičenja.

- Rad je od dolaska trenera Zorana Milinkovića postao je kandidat za plasman u plej-of. Ne možemo da pobegnemo od činjenice da nas već u sredu očekuje gostovanje Liverpulu, ali se fokusiramo isključivo na prvog sledećeg rivala, svesni da svako drugo razmišljanje nije dobro. Prvenstvo nam je prioritet, i dalje stojim iza tih reči i imamo veliku želju da odbranimo titulu - rekao je Milojević. 

Zvezda će se protiv Rada zagrevati za gostovanje na Enfildu, a kvota na pobedu crveno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Rad.

Zbog povrede neće igrati kapiten Vujadin Savić, a još nekoliko igrača se žali na povrede i pitanje je da li su potpuno spremni za duel sa "građevinarima". 

- Savić je pojačao ritam treninga, ali je izvesno da neće igrati. Imali smo još nekoliko problema, neki od igrača su se oporavili, međutim, potrebno je proceniti stepen rizika i da li su spremni da igraju protiv Rada. Nezahvalno je pričati na tu temu, opekli smo se sa Vujadinom protiv PSŽ, stavili ga u vatru zbog čega je obnovio povredu i pokušaćemo da ne dođemo ponovo u takvu situaciju - kaže Milojević. 

Za mlade fudbalere Dejana Joveljića i Aleksu Terzića rekao je da bi uskoro trebalo da postanu nosioci Zvezdine igre. 

- Oni će da u vrlo kratkom vremenskom periodu da postanu nosioci, ne zato što su mladi, već zato što poseduju kvalitet. Ipak, sa mladim igračima treba biti pažljiv i imati pravi tajming. Napravili smo strategiju i videćemo kako će se sve odvijati - dodaje strateg Zvezde. 

Trener Zvezde osvrnuo se i na iskustvo koje donose utakmice protiv Napolija, Pari Sen Žermena i Liverpula u LŠ rečima da je to prilika da se stekne uvid u svetske trendove. 

- Svi streme direktnom fudbalu, igri uz agresiju, presingu, i takav mentalitet gaje i sva tri naša rivala u Ligi šampioni. Ne bih izdvajao jednog trenera, ali lično mi mnogo znači nadmetanje sa timovima koje vode stratezi poput Anćelotija, Tuhela i Klopa. Kao i svaki trener želim da napredujem, a smatram da od njih mogu mnogo da naučim - završio je Milojević. 

Utakmica 12. kola Superlige Crvena zvezda - Rad na programu je u subotu od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić".

Superliga, 12. kolo:

Petak:                                                                                                                            17.30 Čukarički - Vojvodina

Subota: 
16.00 Voždovac - Mladost
19.00 Crvena zvezda - Rad
19.00 Napredak - Radnik
19.00 Proleter - Mačva
19.00 Radnički - Zemun 

Nedelja: 
13.00 Spartak - Partizan
16.00 Dinamo - Bačka

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online