Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 25.09.2018.
14:33
Vestionline, mozzartsport.com A

Milojević preuzeo na sebe krivicu za lošu Zvezdu u derbiju

"To je bila utakmica u kojoj ništa nije štimalo", rekao je trener "crveno-belih" koji u sredu u Kruševcu igraju s Napretkom odloženi meč petog kola Superlige (18.30 časova).

twitter.com/crvenazvezdafk
Milojević na Zvezdinom treningu

Ekipa Milorada Kosanovića je prošle sezone bila jedina koja je savladala Zvezdu, s 1:0 u Kruševcu, pogotkom u poslednjem minutu.

- Posle derbija nemamo mnogo vremena jer već idemo u Kruševac ekipi koja nam je rezultatski napravila mnogo problema prošle sezone. Poštujemo Napredak, uvek je imao stabilnost. Sačuvao je tim što znači da ima kontinuitet, pravio je dobre rezultate i može dosta da pokaže sa iskusnim trenerom kao što je Milorad Kosanović. Sigurno nas očekuje dobra i teška utakmica - rekao je Milojević pred utakmicu sa Napretkom.

"Crveno-beli" su ostavili loš utisak u 158. "večitom derbiju", koji je značajno pokvario raspoloženje među pristalicama srpskog šampiona nakon okršaja sa Napolijem u Ligi šampiona.

- Stvarno imam poverenje u ove igrače, to je bila jedna utakmica u kojoj ništa nije štimalo, ja snosim najveću odgovornost i ne bežim od toga. Probaćemo da ispravimo sve greške. Zabrinutost uvek postoji i kad imamo dobre rezultate i kad igramo dobro. Uvek hoćemo ono što je dobro da još više poboljšamo, a loše da popravimo. Stavili smo tačku na duel sa Partizanom. Idemo dalje, desila se takva utakmica. Čeka nas novi izazov i utakmica u Kruševcu će biti skroz drugačija, a teško je porediti Napoli i Salcburg sa drugim mečevima jer nemaju mnogo toga zajedničkog - rekao je Milojević.

Zvezdin trener se dotakao i igračkog kadra, odnosno problema sa povredama i mogućim rotacijama u timu.

- Imamo problema, ali videćemo još na koga ću moći da računam. Vujadin Savić je nastavio sa terapijom, Nikolu Stojiljkovića očekujemo vrlo brzo sa nama, a i ostali imaju određene probleme. Što se tiče novajlija, to su igrači koji mogu dosta toga pruže, u to sam ubeđen i nemam nikakvu dilemu. Želimo da se što pre integrišu. Imam poverenje i u Kafua, niko od njih nije zaboravio fudbal, možda njemu samo treba malo više vremena da se uklopi, ali strpljiv sam i kroz rad se sve prevazilazi.

Trener Zvezde je pozvao navijače da im pomognu da osvoje nova tri boda na mestu na kome su potvrdili titulu prošle sezone.

- Publika u Kruševcu voli fudbal i Napredak, uvek je tamo teško igrati. Pozvao bih navijače da nam pomognu kao što su to i do sada činili. Ne treba pridavati veliki značaj tome što smo u Kruševcu osvojili titulu, kao ni što smo tamo pre toga imali jedini poraz. Ne možemo da se vodimo osećanjima, da li je nešto bilo ružno ili lepo. Čeka nas novih 90 minuta, nova borba i samo tako treba gledati tu utakmicu. Fudbal je takva igra, nekad pobedite kada ne igrate dobro i samo o tome se priča. Težimo da imamo dobru igru i da to isprati i dobar rezultat. Zato je fudbal lep i nepredvidljiv.

Strateg "crveno-belih" je najavio i određene promene u sastavu.

- Pokušavamo da razigramo sve igrače, zato su i tu da daju doprinos cilju koji imamo. Biće promena i u svakoj narednoj utakmici. Imamo zgusnut raspored, stalno igramo sredom i vikendom, i nije baš lako, ali igračima je jasno da ne smemo imamo alibi ni za šta, jer tako onda nećemo napredovati - završio je Milojević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online