Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 18.09.2018.
14:10 >> 18:16h
Vestionline A

Zvezdini mladići borovi nerešeno s podmlatkom Napolija

Uvertiru za meč prvog kola Lige šampiona na "Marakani" načinili su omladinci dva tima na stadionu Čukaričkog - 1:1.

MN Press
 
Joveljić je golgeterskom spretnošću u skoku postigao pogodak za Zvezdu

Liga šampiona, vodeće evropsko klupsko takmičenje, ima i svoj podmladak, a u njemu igraju omladinski timovi učesnika glavne scene. Raspoređeni su po istim grupama kao seniorski timovi pa je tako Crvena zvezda startovala kao domaćin Napoliju. Na stadionu Čukaričkog bilo je 1:1, dok je Liverpul preslišao Pari Sen Žermen s 5:2 na Lengtriju u Mersisajdu.

Napoli je poveo, a Zvezda izjednačila s dva slična gola posle centaršuta. U šesnaestercu "crveno-belih" najbolje se snašao Seneze, koji se na udarac iz kornera prikrao iza leđa odbrane i zakucao loptu pored nemoćnog golmana domaćih. Bio je 13. minuta, a samo četiri minuta kasnije golgeterski talenat je ispoljio Joveljić.

Na upotrebljiv oštar centaršut bio je viši u skoku od protivničkih halfova i to skočivši iz mesta. Poslao je loptu glavom u dijagonalni ugao pored ukopanog čuvara mreže Napolija, koji je ostao zatečen u raskoraku.

Zvezda je bila bolji takmac. Njene junoše su imale još nekoliko izglednih prilika, ali su bodovi podeljeni. U sledećoj utakmici "crveno-beli" su gosti Pari Sen Žermena, a Napoli dočekuje Liverpul.


Kraj utakmice.

90+2' - Đorđevićev slab šut lak plen za golana Andreu.

80' - Ni iz čega odlična prilika za vođstvo srpskog kluba. Akteri prvog i za sada jedinog gola Zvezde, Joveljić i Terzić su opet kombinovali, samo zamenjih uloga.  Joveljić je centrirao sa desne strane šensaesterca, dok je Terzićev šut po zemlji završio u rukama golmana Napolija.

75' - Gordić spasava gol Crvene zvezde, odbranivši vrlo izglednu šansu Palmijerija.

62' - I trener Napolija menja- Zanoli ulazi na mesto Zadatke. Takođe, na teren stupaju i Palmijeri i Lovisa, izlaze Gauadanji i Mamas.

60' - Otvaranje drugog dela igre bez većih šansi. Izmenau Zvezdi: Stijanović umesto Jočića, Đorđević umesto Velikića.

Početak drugog poluvremena.

Kraj prvog poluvremena u kom su omladinci srpskog šampiona bili mnogo opasniji, iako se na semaforu to ne omže naslutiti.

38' - Nižu se šanse "crveno-belih", Kupusovićev snažan šut dobro je preznojio golmana Andreu. Napad pre toga je Joveljić još jednom tukao glavom, ali pored gola.

33' - Šut Bogdana Jočića bvan šesnaesterca nakon lepog dribliga ide preko gola.

17' - GOL! 1:1 ! Joveljić glavom brzo vraća rezultatski egal ! Za asistenciju je zaslužan Terzić.

13'-  GOL ! 1:0 za Napoli ! Senese iz kornera je zatresao mrežu domaćina, golom iz kornera.

1'- Prvi napad Italijana i prva pretnja

Utakmica je počela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online