Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 18.09.2018.
14:10 >> 18:16h
Vestionline A

Zvezdini mladići borovi nerešeno s podmlatkom Napolija

Uvertiru za meč prvog kola Lige šampiona na "Marakani" načinili su omladinci dva tima na stadionu Čukaričkog - 1:1.

MN Press
 
Joveljić je golgeterskom spretnošću u skoku postigao pogodak za Zvezdu

Liga šampiona, vodeće evropsko klupsko takmičenje, ima i svoj podmladak, a u njemu igraju omladinski timovi učesnika glavne scene. Raspoređeni su po istim grupama kao seniorski timovi pa je tako Crvena zvezda startovala kao domaćin Napoliju. Na stadionu Čukaričkog bilo je 1:1, dok je Liverpul preslišao Pari Sen Žermen s 5:2 na Lengtriju u Mersisajdu.

Napoli je poveo, a Zvezda izjednačila s dva slična gola posle centaršuta. U šesnaestercu "crveno-belih" najbolje se snašao Seneze, koji se na udarac iz kornera prikrao iza leđa odbrane i zakucao loptu pored nemoćnog golmana domaćih. Bio je 13. minuta, a samo četiri minuta kasnije golgeterski talenat je ispoljio Joveljić.

Na upotrebljiv oštar centaršut bio je viši u skoku od protivničkih halfova i to skočivši iz mesta. Poslao je loptu glavom u dijagonalni ugao pored ukopanog čuvara mreže Napolija, koji je ostao zatečen u raskoraku.

Zvezda je bila bolji takmac. Njene junoše su imale još nekoliko izglednih prilika, ali su bodovi podeljeni. U sledećoj utakmici "crveno-beli" su gosti Pari Sen Žermena, a Napoli dočekuje Liverpul.


Kraj utakmice.

90+2' - Đorđevićev slab šut lak plen za golana Andreu.

80' - Ni iz čega odlična prilika za vođstvo srpskog kluba. Akteri prvog i za sada jedinog gola Zvezde, Joveljić i Terzić su opet kombinovali, samo zamenjih uloga.  Joveljić je centrirao sa desne strane šensaesterca, dok je Terzićev šut po zemlji završio u rukama golmana Napolija.

75' - Gordić spasava gol Crvene zvezde, odbranivši vrlo izglednu šansu Palmijerija.

62' - I trener Napolija menja- Zanoli ulazi na mesto Zadatke. Takođe, na teren stupaju i Palmijeri i Lovisa, izlaze Gauadanji i Mamas.

60' - Otvaranje drugog dela igre bez većih šansi. Izmenau Zvezdi: Stijanović umesto Jočića, Đorđević umesto Velikića.

Početak drugog poluvremena.

Kraj prvog poluvremena u kom su omladinci srpskog šampiona bili mnogo opasniji, iako se na semaforu to ne omže naslutiti.

38' - Nižu se šanse "crveno-belih", Kupusovićev snažan šut dobro je preznojio golmana Andreu. Napad pre toga je Joveljić još jednom tukao glavom, ali pored gola.

33' - Šut Bogdana Jočića bvan šesnaesterca nakon lepog dribliga ide preko gola.

17' - GOL! 1:1 ! Joveljić glavom brzo vraća rezultatski egal ! Za asistenciju je zaslužan Terzić.

13'-  GOL ! 1:0 za Napoli ! Senese iz kornera je zatresao mrežu domaćina, golom iz kornera.

1'- Prvi napad Italijana i prva pretnja

Utakmica je počela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online