Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 17.09.2018.
12:29
Vestionline, Tanjug A

Milojević: Ančeloti je najbolje rekao - mi smo fascinantni autsajder

Pres-konferencija uoči debitantske utakmice Crvene zvezde u Ligi šampiona protiv italijanskog viceprvaka Napolija u utorak (21 čas).

Vestionline
Krstićić i trener Milojević obećavaju Zvezdu koja će svima biti tvrd orah

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da veoma ceni Napoli, ali da njegov tim nema nijedan razlog da se plaši bilo koga u Ligi šampiona i da nema nameru da se zaustavi na samom plasmanu u elitno takmičenje.

- Došli smo do trenutka koji smo jedva čekali... Meč mnogo znači za ceo klub, Zvezda ima veliku istoriju, a ova generacija je napravila veliki uspeh i zaslužuje da igra Ligu šampiona. Neka budu svi uvereni da ćemo uraditi sve da se ne zaustavimo na tome. Biće teško protiv Napolija, ali motivisani smo za spektakl - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

On je citirao trenera Napolija, čuvenog Italijana Karla Ančelotija, da je Zvezda "fascinantan autsajder". 

- Interesantna i simpatična mi je ta izjava. Veliki respekt imam prema Napoliju, ali ne plašimo se nikoga. Probaćemo da budemo ono što jesmo, neka bude kako bude. Ne postoji igrač na svetu koga se plašimo, u suprotnom ne bismo ni izlazili na teren.

Za Ančelotija, trostrukog osvajača Lige šampiona, kaže da je jedan od najboljih trenera na planeti.

- Jako cenim Ančelotija, jednog od najboljih trenera, što pokazuju trofeji. Čovek sam koji voli da uči, dosta toga sam i od njega učio i sada imam priliku. To je izazov za mene, mogu da napredujem.

Kako je naglasio, veliku veru ima u nastavak uspeha "crveno-belih" u Evropi.

- Kada radite mesto morate da verujete, tako sam verovao i u Ligu šampiona. Novac igra značajnu ulogu na ovom nivou, ali imali smo veliku zelju, nadu i borili se za ovo. Snovi koje smo imali sada su živi.

Prema njegovim rečima zna kako će se suprostaviti italijanskom timu, a da mu je u pripremi meča pomogao bivši fudbaler Crvene zvezde i dugogodišnji trener u Italiji Siniša Mihajlović.

- Čuo sam se sa Mihajlovićem, razmenili smo podatke o Napoliju, ali ne bih ulazio u detalje. Hvala mu na savetima koje mi je uputio - poručio je Zvezdin trener.

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krsticić ističe da euforija nikome u ekipi ne smeta, već da će joj pomoći da se više bori.

- Možda sam jedan od retkih koji je dosta puta igrao protiv Napolija, znam kakav je to tim i koliko će biti teško. Spremićemo se kao za svaki meč, daćemo maksimum da ostvarimo pozitivan rezultat. Sanjamo i maštamo da ostanemo u Evropi i posle grupne faze - navodi srpski reprezentativac, dodajući da je imao mnogo zahteva za karte.

Bivši vezista Sampdorije kaže da pamti duele sa Marikom Hamšikom, za koga kaže je odličan igrač.

- Teško je naći slabu kariku u Napoliju, a i da je ima, neću da je otkrivam. Hamšik je najteži protiv koga sam igrao, puno se kreće i brz je - zaključio je Krstičić i izrazio žal zbog tragedije u Ðenovi, što je preneo prijateljima iz tog grada.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online