Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 15.09.2018.
22:29
Vestionline A

Zvezda savršena kao Đokovićev set - 6:0

Razigrani prvak s pojačanjima razgalio više od 10.000 navijača na "Marakani" protiv Radnika u osmom kolu Superlige.

MN Press
Vratio se s dva gola: Ričmond Boaći sa saigračima

Zvezda - Radnik 6:0 (2:0)

1:0 Boaći u 33, 2:0 Marin u 41, 3:0 Kafu u 52, 4:0 Boaći u 62, 5:0 Čaušić u 73, 6:0 Stojiljković u 80.

Zvezda: Borjan, Stojković (od 56. Gobeljić), Savić, Degenek, Rodić, Krstičić, Čaušić, Kafu (od 61. Simić), Ebisilio, Marin, Boaći (od 70. Stojiljković). Trener: Milojević.

Radnik: Vasiljević, Mladenović, Žarković, Kovačević, Milovanović, Keremeh (od 28. Lekić), Ristović, Stanisavljević (od 55. Pejčić), Stojanović, Zlatanović, Pantelić (od 65. Stojanović). Trener: Milanović.

Došlo je po zvaničnom brojanju 13.120 gledalaca, a ovo je posle mnogo vremena, ne računajući "večiti derbi" s Partizanom, bila prva Zvezdina utakmica u domaćem fudbalu za pun stadion. Pred očevicima koji su se odlučili da voljenom klubu s tribina daju podršku uoči debitantske utakmice u Ligi šampiona s Napolijem u utorak (21 čas) od prvog minuta su zaigrala sva tri pojačanja što su stigla u poslednji čas, s poslednjim zviždukom glavnog sudije na revanšu sa Salcburgom u Austriji.

S povratnikom Boaćijem, Marinom, koji u crveno-belom dresu može da udahne novu snagu svojoj karijeri, i Čaušićem, koji s Krstičićem čini bedem pred bedemom, Zvezdin tim zaista deluje još moćnije i za dva koplja iznad kvaliteta u našoj ligi.  

"Crveno-beli" su preplašenom Radniku, koji je već u 28. minutu ostao s igračem manje, pošto je golman Vasiljević srušio Boaćija u izglednoj prilici izvan šesnaesterca, dali šest golova. Tih 6:0 delovalo je kao kad Đoković presliša nejakog autsajdera u setu, ne dajući mu ni gram nade da će da osvoji bar gem. Tako je verovatno meč video i sam Novak, koji ga je posmatrao iz lože. Došao je i on da kao veliki Zvezdin navijač poželi sreću voljenom klubu u vodećem evropskom klupskom takmičenju.

MN Press
Đoković otpozdravlja na ovacije s tribina

Golovi su padali kao na traci, a naročito u drugom poluvremenu, kada ih je postignuto dvostruko više nego u prvom. Boaći, koji je otišao prošle zime u Kinu, već na prvoj utakmici na povratku oduševio je navijače čiji je neskriveni ljubimac. S njim Zvezda dobija opasnu udarnu iglu, kadru za ravnopravna nadmetanja s protivničkim odbrambenim igračima u Ligi šampiona. On časa ne časi, odmah šalje loptu prema golu, a na tu napadačku vrelinu je podsetio i protiv Radnika. 

U strelce su se upisali i debitant Marin i još jedan povratnik Čaušić, a prvenac je postigao i Kafu, od koga se očekuje da zablista koliko je i Radonjić.

Evo golova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online