Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 02.09.2018.
18:30
Vestionline A

Zvezdina "recka" i u Novom Sadu

U prvoj utakmici posle ulaska u Ligu šampiona beogradski "crveno-beli" su savladali Vojvodinu s 4:1 u sedmom kolu državnog prvenstva.

crvenazvezdafk.com
U golgeterskoj formi: Ben na meču u Novom Sadu

Vojvodina - Zvezda 1:4 (1:2)

0:1 Pavkov u 16, 1:1 Đuričin u 19, 1:2 Ben iz penala u 44, 1:3 Ben u 77, 1:4 Babić u 90.

Vojvodina: Rockov (od 32. N. Simić), A. Stojković, Antić, Graovac, Đorđević, Đuričić, Đurić, Milojević (od 59. Arsić), Huhumis, Eze, Fofana (od 73. Bjedov). Trener: Veselinović.

Crvena zvezda: Borjan, F. Stojković, Degenek, Babić, Rodić (od 79. Gobeljić), Jovičić, Jovančić, Kafu, Ebesilio (od 72. Krstičić), Ben, Pavkov (od 28. V. Simić). Trener: Milojević.

Zvezda ima toliko kvalitetnih igrača da se čini da može da ostvari pobedu u našoj ligi kojegod da trener Milojević pošalje na teren, a još se i pojačala Marinom, Čaušićem i povratnikom Boaćijem. Njena prevlast u domaćem prvenstvu je nastavljena i na stadionu "Karađorđe".

Vojvodina je odolevala samo u prvom delu prvog poluvremena. Gosti su put i šestoj pobedi (treba odigrati odložen meč s Napretkom u Kruševcu) utrli kada je Ben bio hladnokrvan iz oprabdano dosuđenog jedanaesterca u finišu prvog dela. U nastavku je Zvezda kontrolisala razvoj događaja, strpljivo vrebajući priliku da uveća vođstvo, a dala je još dva gola pa je uspeh na kraju i ubedljiv.

Jedna od zanimljivosti utakmice je da su na suprotstavljenim stranama bili otac i sin. U crveno-belom dresu Vojvodine igrao je Nemanja Milojević (20), sin Zvezdinog trenera, koji je i mladi grčki reprezentativac.

90`: Krstičićev upotrebljiv centaršut iz kornera Babić je glavom smestio u gol pored odbrane Vojvodine koja je iščekivala poslednji sudijski zvižduk. Kraj utakmice je i označen čim se mreža zatresla.

88`: Posle trećeg gola Zvezdi je preostalo da rutinski kontroliše razvoj događaja. 

78`: Huhumis je pogodio stativu.

77`: Ben posle akcije u kojoj su učestvovali krstičić i Simić još jednom pogađa mrežu Vojvodine. 

66`: Zvezda je za minut izvela dve ubojite kontre, ali su i Kafu i Simić bili loši u završnici.

60`: Rodić se ubacio iz drugug plana i šutirao iskosa, ali je izblokiran u poslednjem trenutku. Usledio je korner posle kojeg je Babić pokušao da uhvati volej. Mirniji me; u nastavku.

Počelo je drugo poluvreme.

45`: Umalo još jedno izjednačenje. Fofana je driblinzima uneo pometnju u Zvezdinoj odbrani, ali je špicem šutirao pravo u Borjana koji je odbranio dlanovima.

44`: Zvezda dolazi u vođstvo iz penala. Hladnokrvan je bio Ben. Najstrožu kaznu je isposlovao Jovančić koji je lukavo sačekao da mu Đorđević ukliza u noge, sklonivši mu loptu pre starta.

42`: Na ivici fizičkog obračuna Babića i Fofane. Saigrači su ih umirili.

36`: Na centaršut je visoko skočio Jovančić. Zahvatio je loptu glavom, ali je ona prohujala pored golmanove leve stative.

33`: U istom minutu Ben i Kafu su bili u izglednim situacijama, ali nije došlo do još jednog Zvezdinog vođstva.

21`: U vazdušnom duelu golmana Vojvodine Rockova i strelca za Zvezdu Pavkova čuvar mreže domaćih je nakratko izgubio svest. Napadač beogradskih "crveno-belih", koji i u Novom sadu igra s čalmom na glavi, što je posledica duela u Salcburgu, ipak nije mogao da nastavi meč. Umesto njega ušao je Simić (Veljko). Malo kasnije iz igre je izašao i Rockov, a na gol je stao - Simić (Nikola).

19`: Već je 1:1. Centaršut na drugu stativu Fofana je glavom vratio pred gol-crtu, a pored uspavane Zvezdine odbrane i nemoćnog Borjana Đuričinu je ostalo samo da loptu ugura u mrežu.

16`: Pavkov je dobio pas po zemlji iza leđa odbrane domaćina. Rockov mu je krenuo u susret ali se poklizao. U tih nekoliko sekundi golman Vojvodine je izgubio koncentraciju pa mu je lopta prošla ispod ruku i otkotrljala se u gol. Zvezda vodi 1:0.

4`: Novajlija Vojvodine Đuričin, koji je nedavno stigao iz Spartaka, šutirao je loše, visoko preko Zvezdinog gola. Prvo uzbuđenje na meču.

Utakmica je počela. Ima oko 7.000 gledalaca.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online