Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 01.09.2018.
14:00
Vestionline A

Navijači Vojvodine neće bojkotovati derbi sa Zvezdom

Organizacija "Građani Novog Sada privrženi Fudbalskom klubu Vojvodina" saopštila je da neće bojkotovati utakmicu svog kluba protiv Crvena zvezde.

twitter.com/firma1989
Navijači Vojvodine

Članovi ove organizacije biće na utakmici koja se igra u nedelju u Novom Sadu jer su nadležni izašli u susret njihovi zahtevima.

- Ono za šta smo se tokom prethodnih nedelja zajednički zalagali i borili, danas je dobilo svoj konačan epilog: građani Novog Sada privrženi FK Vojvodina ubuduće će, počevši već od utakmice protiv Crvene zvezde, po završetku meča moći slobodno da napuste stadion i više im neće biti uskraćivana sloboda kretanja, koja im je tokom prethodnih godina nepravedno i protivzakonito bila uskraćivana nakon svake značajnije utakmice naše "stare dame" - navodi se u saopštenju za javnost.

Dodaje se da su odluku da se posle predstojećeg derbija između Vojvodine i Crvene zvezde navijačima Vojvodine omogući da po završetku meča napuste stadion pre navijača gostujućeg kluba zajednički doneli svi suorganizatori predstojeće utakmice, a među njima i uprava FK Vojvodina.

- To predstavlja dokaz da smo u proteklom periodu imali krajnje legitimne zahteve u kojima smo se zalagali isključivo za poštovanje propisa i jednak tretman kakav imaju pristalice drugih klubova, ali istovremeno je i pokazatelj da samo zajedničkim delovanjem svih generacija vojvodinaša možemo zaštiti naša prava i sprečiti da na sopstvenom stadionu budemo tretirani kao građani drugog reda - piše u saopštenju.

Dodali su da je to "velika pobeda" svih onih kojima je FK Vojvodina u srcu i pozvali navijače da "sada više nego ikad" pomognu svom klubu.

- Još jednom pozivamo sve koji vole Vojvodinu da u subotu od 18:30 časova dođu na stadion "Karađorđe" i pruže podršku našim igračima na poslednjem treningu pred veliki meč - navodi se u saopštenju.

Apelovali su na navijače da na utakmici u nedelju ispune severnu i zapadnu tribinu stadiona i Vojvodini "uliju preko potrebnu energiju i snagu da zablista u svom punom sjaju", te da se na kraju meča navijači raduju još jednoj pobedi.

Ova organizacija je u poslednjih dvadesetak dana uputila više apela zbog toga što utakmica svog tima na stadionu Vojvodine u Novom Sadu ostaju zatvoreni nekad i po dva sata nakon meča.

- U takvim situacijama, često nam nije dozvoljeno čak ni da koristimo toalet, a ovakve policijske torture nisu pošteđeni ni deca, kao ni naši stariji sugrađani i gledaoci koji pate od hroničnih oboljenja - upozoravali su navijači.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online