Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.08.2018.
19:52
Vestionline, Tanjug A

Roze:Milojević je u pravu

Trener fudbalera Salcburga Marko Roze složio se da je njegov tim favorit u duelu sa Crvenom zvezdom u borbi za Ligu šampiona, ali da neće biti lako, jer veoma respektuje šampiona Srbije.

twitter.com/redbullsalzburg
Konferencija Salcburga na Marakani

- Ako trener Zvezde Milojević smatra da smo favoriti, mislim da je to u redu. Ipak, ne pobeđuje papir, Zvezda ima kvalitetan i dobar tim, ali i mi smo spremni i pokušaćemo da se plasiramo u Ligu šampiona. Biće teško i neizvesno u Beogradu, verujem da odluka pada u Salcburgu - rekao je Roze na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Kao opasnost iz redova crveno-belih označio je ofanzivce Nemanju Radonjića, El Fardua Bena i poslednje pojačanje Džonatana Kafua.

- Prošle sezone Zvezda je bila u nokaut fazi Lige Evrope, a i ove igra odlično i organizovano. Radonjić je dobar, kao i Kafu, Ben, veoma su brzi iz kontri. Nisu bez razloga tu gde su sad, ali imamo i mi svoje prednosti.

Roze nije želeo da pridaje veliki značaj činjenici da je Zvezda odmarala pred Salcburg, odnosno odložila meč sa Napretkom u Superligi.

- Mi smi pobedili i sve je u redu. Činjenica je da je Zvezda odložila utakmikcu, mi nismo, ali sutra igramo jedni protiv drugih i samo je to važno", rekao je Roze, pre nego što ga je iznerviralo pitanje austrijskih novinara da priča o taktici odgovarajući da je "glupo i da se ugase kamere".

O praznim tribinama, zbog kazne UEFA, Roze kaže da je to novost za Salcburg.

- Osećamo se jako ugodno u Beogradu, a bilo bi još ugodnije ako bismo pobedili. Još nikada nismo igrali u uslovima bez publike, to je nešto novo za nas. Međutim, moramo da se spremimo za to.

Vezista Salcburga Zlatko Junuzović, koji je rođen u Loznici, priznao je da meč sa Zvezdom kod njega izaziva posebne emocije.

- Malo mi je žao što nema publike, ali za nas nije toliko bitno, želimo samo dobar rezultat, to je pobeda. Ne smatram da Salcburg ima proklestvo (bez plasmana u Ligu šampiona prim. aut), sada imamo šansu da preko Zvezde se plasiramo", naveo je austrijski reprezentativac.

Junuzovića je nasmejalo pitanje srpskih novinara za koga će mu rodbina iz rodnog kraja navijati.

- Naravno da su svi na mojoj strani... Loznica će navijati za mene - zaključio je Junuzović, konstatujući da ne bi bio zadovoljan porazom 3:2 kao na poslednjem izletu na "Marakani" kada je Srbija tim rezultatom bila bolja od Austrije.

Prva utakmica plej-ofa za Ligu šampiona Crvena zvezda - Salcburg igra se sutra od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online