Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 12.08.2018.
12:09
M. Topalović - Vesti A

Srce reklo - Beč!

SA GOLMANOM STEVICOM ZDRAVKOVIĆEM FAVORITNER PUCA NA VIŠI RANG

instagram.com
SPREMAN ZA NOVE IZAZOVE: Stevica Zdravković

Favoritner AC i ove godine puca plasman u viši rang, a optimizam se gradi na kvalitetu, uigranosti i pojačanjima. Klub je i pošle godine dugo figurirao kao kandidat za više rang, ali je posustao u samom finišu. Oslonac ekipe je golman Stevica "Stiv" Zdravković (24) koji je prošle godine bio u timu sezone, a tokom leta izuzetno tražen. Ipak, ostao je na obalama lepog, plavog Dunava.
- Imao sam dosta ponuda iz Srbije, Malte, iz BiH, Jermenije. Ostao sam zahvaljujući sportskim direktoru i navijačima koji je žele da zajedno ostvarimo cilj. U Beču mi je i supruga koja mi je u svemu pomogla prilikom dolaska u Austriju. Da nije bilo nje ne bih ni ostao ovoliko dugo. Tako da je srce presudilo u poslednjem prelaznom roku - kaže Zdravković.

instagram.com
U IDELANOM TIMU: "Stiv" Zdravković


On navodi da je odluci da ostane doprineo i dolazak novog trenera.
- Umesto Igora Jovića angažovan je Novak Vučić koji je sjajan čovek, trener i puno će nam značiti. Imamo sjajan odnos, pogotovo sto sam zamenik kapitena.
Prema Zdravkovichevim rečima u klubu su ostali svi bitni igrači.
- Pojačali smo se fudbalerima koji će nam dosta značiti u borbi za viši rang. Imamo napadača Kostića koje je igrao u Javoru i Honvedu, Turana iz Austrije Beč, Mladenović je nedavo došao, a igrao je u Sileksu i Dinamu iz Vranja, Regojevića bivšeg člana Drine iz Zvornika. 
Golman Favoritnera ističe da mu je mnogo pomogao Siniša Adamov, skaut bečke Austrije, uz čiju se preporuku obreo u Beču. 

instagram.com


- Tu je i kapiten i legenda Saša Dimitrijević koji je ikona kluba i igrač koji je postigao 200 golova za tokom 13 godina uspešne karijere. Svima je na uluzi i da nije bilo njega ko zna da li bi na golu Favoritnera odigrao preko 100 utakmica- kaže Zdravković.
On navodi da su dobri rezultati ostvareni  zahvaljujuchi sportskom direktoru Mladenu Jovanoviću i predsedniku Mikici Miladinoviću koji sjajno rade . 

Jagodina, reperezentacija, Španija 
Stevica Zdravković je branio za sve mlađe selekcije Srbije pod komandom selektora Đorića, Sakića, Nikolica i Drulovića i sakupio je oko 20 mečeva. Bio e član Jagodine u najlepšem periodu kada je osvojen kup i igralo se u Evropi. Potom je prešao u Radnik iz Bijeljine pa špansku Almeriju, ali zbog finansijskih problema svi stranci su dobili otkaz tako da se obreo u BSK-u, kasnije u u Beču.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online