Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 04.08.2018.
16:09
Vestionline A

Pogbi ne pada na pamet da prekida egzotični odmor

Trener Mančester junajteda Portugalac Žoze Murinjo uzalud je zatražio da se francuski igrač priključi timu ranije nego što je dogovoreno.

EPA/Julien De Rosa
Odmor je počeo dan posle osvajanja trofeja u Moskvi: Pogba i prva dama Francuske Brigita Makron na dočeku reprezentacije u predsedničkoj palati

Da se samo Murinjo pita, 25-godišnji igrač sredine terena bi odavno bio u pogonu sve i što je svetski prvak. Pogba je dobio mnogo duži odmor od ostalih jer su i njegovi napori posle minule klupske sezone bili veći budući da se s francuskom reprezentacijom popeo i na tron na nedavnom Mundijalu u Rusiji.

Šefova molba je glatko odbijena. Murinjo je, naravno, ljut kao ris, a Pogba nastavlja da uživa u dražima odmora. Posle boravka u Los Anđelesu i po bogatom "Platinastom trouglu" s jednim temenom u Beverli hilsu, preselio se na egzotične plaže Francuske Polinezije, arhipelaga u južnom delu Tihog okeana. 

Ostaje da se vidi hoće li kratki spoj na liniji Murinjo-Pogba da dovede do odlaska francuskog igrača iz Junajteda u čiju je omladinsku školu došao još sa 14 godina, a pošto je 2012. pušten da ode u Juventus, "crveni đavoli" su ga pretprošlog leta platili Staroj dami čak 105 miliona evra da ga vrate.

Ugovor ima do 2021. Sasvim je izvesno da bi ostao i duže na Old Trafordu od Murinja (portugalskog trenera kladionice vide kao prvog koji će da dobije otkaz u predstojećoj sezoni Premijer lige koja počinje sledećeg vikenda), ali se ne isključuje mogućnost da do kraja prelaznog roka ode u Barselonu (navodno već je odabrao dres s brojem 8 koji je ranije pripadao kapitenu Andresu inijesti, koji je otišao u Japan) ili se sad vrati u Juventus (trener Masimilijano Alegri bi na tom mestu rado video i našeg Sergeja Milinkovića Savića).

Mančester je odigrao pet pripremnih utakmica u SAD, a pobedio je samo u poslednjoj kada je savladao evropskog prvaka Real (2:1). Sutra je na Alijancu gost Bajerna, a u prvoj utakmici novog engleskog prvenstva u petak dočekuje Lester.

Kad se Pogba vrati. videće se šta će biti i kako će se posle odmora uklapati u Murinjove vizije. Do tada on neka uživa, a vi pogledajte i gde i kako.

 

Blending in #islandholidays

A post shared by Paul Labile Pogba (paulpogba) on Aug 1, 2018 at 2:03pm PDT

 

Relaxing the beverlywilshire hotel #beverlywilshire

A post shared by Paul Labile Pogba (paulpogba) on Jul 28, 2018 at 1:38pm PDT

 

Maruru bora#blessed #enjoylife #unforgetable

A post shared by Paul Labile Pogba (paulpogba) on Aug 2, 2018 at 6:34pm PDT

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online