Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 02.08.2018.
13:41
Tanjug A

Stojković i Radonjić: Hoćemo preko Dinama u Ligu šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde Filip Stojković i Nemanja Radonjić rekli su da bi, kada bi mogli da biraju, idealan scenario plasmana u Ligu šampiona bio preko zagrebačkog Dinama.

http://www.crvenazvezdafk.com
Filip Stojković

Prvak Srbije je lako prošao drugu prepreku, Suduvu, ukupnim rezultatom 5:0, a sada ga čeka duel sa Spartakom iz Trnave. U slučaju novog uspeha, rival u poslednjem koliu kvalifikacija za Ligu šampiona bi mogao da bude i Dinamo (ukoliko eliminiše Astanu), što priželjukuju Stojković i Radonjić na žrebu u ponedeljak. 

- Prvo da prođemo Spartak, pa ćemo lako o rivalima. Iskreno, voleo bih da nam padne Dinamo Zagreb i da preko njih uđemo u Ligu šampiona posle dugo vremena - rekao je Stojković "Tanjugu" po povratku iz Litvanije. 

On je ocenio da je Dinamo dobar tim i da dueli u Beogradu i Zagrebu garantuju spektakl. 

- Sigurno je da možemo da igramo sa njima i izbacimo ih - samouveren je crnogorski reprezentativac. 

Odbrana Zvezde još nije kapitulirala ove sezone na šest mečeva, a Stojković se nada da će niz potrajati što duže. 

- Niko nam neće dati gol u kvalifikacijama, vodimo se tom politikom. Dajemo sve od sebe da sačuvamo mrežu, evo i Suduva nam je stvorila jednu šansu i to pred kraj. Držimo se svi zajedno. 

O narednom rivalu u borbi za elitno takmičenje, Spartaku iz Trnave, hitri desni bek uveren je da ih neće iznenaditi kao varšavsku Legiju. 

- Gledali smo ih protiv Legije poslednjih pola sata. Odradićemo posle meča sa Voždovcem kompletan skauting, da se dobro pripremimo za revanš i mislim da nas neće iznenaditi kao Legiju. Baš sam čitao izjavu trenera Vukomanovića (bivši fudbaler Crvene zvezde i trener u Slovačkoj prim. aut) da nam je dao ulogu favorita. Ipak, niko ne sme da se potceni na terenu - naglasio je Stojković. 

Krilni napadač crveno-belih Nemanja Radonjić se, takođe, nada velikim mečevima sa Dinamom. 

- Čeka nas Trnava na putu ka Ligi šampiona, ekipa koja nije za potcenjivanje, ali mislim da smo kvalitetniji. Jesu šampioni Slovačke, ali i mi smo Srbije. Ne bih da pričam o našim šansama za Ligu šampiona, prvo da prođemo Spartak, da vidimo rivala, mnogo toga zavisi. Ja bih kao Filip  da izvučemo Dinamo - rekao je Radonjić. 

U pobedi nad Suduvom u Marijampolju (2:0) bio je strelac, nakon što je dva puta pogodio u Beogradu. 

- Trener Kosanović je najzaslužniji za moje golove (smeh). Nadam se da ćemo svi nastaviti u istom ritmu, pa i ja sa golovima - zaključio je Radonjić. 

Fudbaleri Crvene zvezde, pre duela sa Spartakom u utorak na stadionu "Rajko Mitić", gostuju Voždovcu u trećem kolu Superlige Srbije. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online