Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 25.07.2018.
11:47
Tanjug, Vestionline A

Radonjić o svom golu: Ne viđa se često!

Krilni napadač Crvene zvezde Nemanja Radonjić, strelac dva gola u pobedi nad Suduvom (3:0), kaže da je njegov drugi pogodak nešto što se retko viđa.

EPA/KOCA SULEJMANOVIC
Zadovoljan: Nemanja Radonjić

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su veliki korak ka 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a meč na stadionu "Rajko Mitić" obeležio je Radonjić, čiji je drugi gol majstorija udarcem sa 20 metara u rašlje gostiju.

- Ogromnu radost osetio sam kada sam uspeo da iskoritim gužvu u protivničkom šesnaestercu i savladam golmana Suduve. Video sam da sam ostao jedan na jedan sa Karduom, ostao sam smiren i uputio udarac koji nam je doneo mirniji nastavak meča. Moj drugi gol na utakmici ne znam kako bih opisao, osim da mislim da je to nešto što se ne viđa često. Retko kada se desi. Dobro sam primio loptu, prošao pored nekoliko igrača i uputio snažan šut sa distance - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Gol Lorenca Ebesilija, kojim je Zvezda načela Suduvu, Radonjić je opisao kao uvežbanu akciju sa treninga.

- Čestitao bih Ebesiliju na prvencu, njegov gol je preslikana akcija koju smo uvežbavali na treningu. Sve nas raduje kada vidimo da rezultate onog što vežbamo.

Kako je naglasio, mnogo mu znače golovi za samopouzdanje.

- Bio sam na Svetskom prvenstvu, stekao novo iskustvo, dobro sam trenirao u klubu i ovo je došlo kao neka potvrda kvaliteta. Sada sam prešao na novi nivo, ovo je novi Radonja koji se podigao. Nastaviću vredno da radim kako bih i to prevazišao i kako bih bio još bolji - samouveren je reprezentativac Srbije.

Radonjić smatra da je trijumf nad litvanskim predstavnikom put kako treba da se igra za Crvenu zvezdu.

- Nismo ih potcenili, već odlično analizirali i potpuno spremni ušli u utakmicu. Suduva igra u formaciji atipičnoj za naša dosadašnja iskustva, imaju dvojicu napadača koje smo uspešno zaustavili. Prekidi su im najjači adut i mnogo pažnje smo obratili na to. Mnogi su nas videli kao favorite, ali ne smemo da zaboravimo da je ekipa Suduve izbacila favorizovani APOEL.

Talentovani fudbaler očekuje nastavak uspešne serije i u revanšu u Litvaniji.

- Sada nam je u glavama duel sa niškim Radničkim, moramo i u prvenstvu da beležimo pođednako dobre rezultate kao u Evropi. Ipak, ne mogu da kažem da niko ne razmišlja o revanšu. Očekujem sličnu utakmicu u Litvaniji, s tim što verujem da će se protivnik više otvoriti, jer sada nemaju šta da izgube. Siguran sam da ćemo mi to iskoristiti i nadam se da će biti još dosta lepih golova - zaključio je Radonjić.

Revanš je za tačno sedam dana u Marijampolju.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online