Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 19.07.2018.
12:56
Vestionline, zurnal.rs A

Dragan Antić poručio šampionu: Zvezdo, čuvaj tim za Suduvu!

Teže nije moglo na startu! Istorijska utakmica za Dinamo iz Vranja je sutra uveče na našem najvećem stadionu.

facebook.com/dinmovr
Dragan Antić, debitant u Superligi je u velikim problemima

Dragan Antić, trener debitanta u Super ligi, zrači optimizmom uprkos nepovoljnim rezultatima na prijateljskim utakmicama.

- Najveća utakmica za Dinamo, od osnivanja! Nisam imao ni tri godine kad sam zavoleo crveno-bele boje, otac i moji najbliži naterali su me da gurnem u srce Crvenu zvezdu. Poslušao sam i nisam se pokajao, naprotiv. Sad, kad vratim film pola veka unazad, osetim u dubini duše da je lepo biti zvezdaš, proveo sam mnogo lepih trenutaka na Marakani... Sve to zaboraviću kad bude počela utakmica za koju je živelo fudbalsko Vranje, pa i jug Srbije. I zidovi znaju ko je favorit, da nemamo šta da tražimo. Međutim, koliko je puta samo miš pobegao mački.

Gledali ste crveno-bele protiv Letonaca?

- Sve sam video, žao mi je što je Crvena zvezda toliko dugo čekala na prvi pogodak. Navijao sam da završi posao do 20. minuta, ali... Put Beograda krenućemo u četvrtak kako bi se igrači odmorili, kad budu izašli na travu dali maksimum sa iznenađenjem u podsvesti. Senzaciju priželjkujem, bogme, i priviđam. Zvezda će, pretpostavljam, da izvede kombinovani sastav, bitnije je da sačuva i tim i snagu za meč protiv Suduve, daleko važniji nego ovaj s nama. Šalim se, tražiću od mojih igrača samo da budu ozbiljni, igraju mirne glave i nadigravaju. Nećemo da se sklanjamo pred najvećim rivalom u ligi, pogotovo nemamo nameru da „parkiramo autobus” ispred našeg šesnaesterca.

Čime ste zadovoljni ovih dana?

- Odnosom momaka prema obavezama, krajnje profesionalnim. Ponašanjem i disciplinom takođe, rečju: sve je kod nas za najvišu ocenu. Drago mi je što su shvatili šta tražim od njih i to primenjuju na terenu. A, nije nam lako... samo mi znamo kako nam je.

- Idemo na Marakanu kao na neki od vašara u Srbiji!

Čime još niste zadovoljni?

- Pripreme smo počeli bukvalno bez dinara u klupskoj kasi. Neki ljudi se u gradu ponašaju kao da igramo u zonskoj, a ne u Super ligi. Niko nas nije pre mesec dana pitao da li imamo čime da operemo dresove - zaključio je Antić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online