Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 15.06.2018.
23:46
Telegraf.rs A

Nikolić produžio ugovor sa Videotonom

Bivši trener crno-blih posle šampionske sezone ostaje u Mađarskoj

MN Press
Opravdao očekivanja: Marko Nikolić (Videoton)

Marko Nikolić će ostati još jednu godinu na mestu prvog trenera ekipe Videotona. Uprava mađarskog šampiona mu je ponudila produžetak saradnje koju je srpski stručnjak prihvatio. Nikolić je u svojoj prvoj sezoni u mađarskom fudbalskom šampionatu osvojio titulu prvaka sa Videotonom.

- Nije nikada postojao ni minut sumnje da neću ostati ovde i nastaviti sa svojim radom. Sećem se kada sam pre godinu dana razgovarao sa Zoltanom Kovačem i Ištvanom Garanšijem. Pričali smo o ciljevima koji nisu bii ništa drugo osim osvajanja titule, što smo uspeli da uradimo. Sada možemo da napravimo sledeći korak i da razmišljamo o trogodišnjem projektu - naveo je srpski fudbalski stručnjak.

Nikolić je naveo da je odbrana titule prvaka Mađarske primarni cilj kao i osvajanje domaćeg kupa.

- Takođe imamo ambicije u Evropi gde bismo hteli da napravimo iznenađenje. U klubu smo uvereni da ćemo sledećeg leta biti spremni da se pomerimo na najviši nivo. Zbog ovih ciljeva sam produžio ugovor sa klubom. Želeo bih da se zahvalim svima koji su doprineli da se ovo produženje saradnje dogodi - istakao je Nikolić.

Zoltan Kovač je bio zadovoljan povodom produženja ugovora sa srpskim stručnjakom. Fudbalski direktor Videotona je naveo da su ugovori sa Radojem Smiljanićem i Goranom Basarićem takođe produženi.

MN Press
Šampion Mađarske: Marko Nikolić

- Ugovor sa Markom Nikolićem je bio potpisan na dve godine tako da mi nikada nisu bile jasne glasine na kraju prošle sezone u vezi sa njegovim odlaskom iz kluba. Stručni štab se nije obazirao na ove špekulacije, već im je jedini cilj bio osvajanje prvenstva Mađarske. Nikada nije bilo sumnje u vezi sa ostankom Marka Nikolića na klupi Videotona. Oko novog ugovora smo se dogovorili nakon odlučujućeg meča protiv ekipe Ferencvaroša, nakon čega je ostalo još da se složimo oko sitnih detalja - istakao je Kovač.

Direktor Videotona se dotakao i bliže budućnosti mađarskog kluba

-Naš prvi tim će ostati uglavnom netaknut nakon ovog prelaznog roka što predstavlja veliku prednost za nas. To zajedništvo koje vlada u ekipi nam je dalo dosta energije tokom prolećnog dela sezone. Uskoro ćemo se preseliti na naš novi stadion i siguran sam da će nam to doneti novu snagu. Želeli bismo da ojačamo igrački kadar i nadamo se da ćemo uskoro imati vesti u vezi sa time - završio je direktor Videotona.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online