Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 11.06.2018.
23:02
M. Topalović - Vesti A

Rukavina: Istorijska prilika

Prvi trening u Svetlogorsku propustili Adem Ljajić i Aleksandar Mitrović, a svi su bili oduševljeni velikim brojem navijača na tribinama

MN Press
Podrška za "Orlove" u dalekom Svetlogorsku

Izabranici Mladena Krstajića doputovali su u ponedeljak u svoju mundijalsku bazu u Rusiji i u večernjim satima izašli na prvi trening. Pred velikim brojem gledalaca i novinara, "orlovi" su bili dobro raspoloženi, a na poštedi su bili Adem Ljajić i Aleksandar Mitrović.

Zahvalili su se prisutnima za podršku, pa se posvetili onom zbog čega su i došli - pripremi za prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu protiv Kostarike (nedelja, 14 časova).

MN Press
Istezanje pa naporan rad

Fudbalski savez Srbije i stručni štab nacionalnog tima doneli su pravu odluku kada su rešili da prvi trening u Svetlogorsku otvore za javnost. Na tribinama pored terena u trening centru "Orlova" okupio se veliki broj ljudi koji su došli da pruže podršku našoj reprezentaciji odmah po dolasku u Rusiju.

MN Press

Među prisutnima su bili i članovi škole fudbala iz Kalinjingrada koji su došli da vide kako naši reprezentativci nastavljaju pripreme za Mundijal koji počinje u četvrtak.
 

- Оvo je moj drugi Mundijal, ali na prošlom, 2010. godine nisam dobio priliku da debitujem, tako da sada praktično spadam u grupu debitanata. Mislim da imamo bolji tim nego te godine u Južnoj Africi. Atmosfera je sjajna i ne govorimo to zato što smo se dogovorili da svi to ponavljamo, već zato što je zaista tako, rekao je Antonio Rukavina posle prvog treninga u Svetlogorsku.

MN Press
Rukavina i saigrači pozdravljaju navijače Srbije u Svetlogorsku

Brazilske novinare je zanimalo da li ova ekipa može da pokaže novo lice Srbije, s obzirom da tek drugi put igraju na Mundijalu kao samostalna zemlja. 

- Naravno, ovo je naša istorijska prilika. U ovoj generaciji ima nekoliko igrača koji su poslednjih deset godina neprestano u reprezentaciji, mladoj i A. Svi smo pri kraju karijera i prilika je da uradimo nešto veliko. 

Rukavina o Brazilu nije mnogo trošio reči. 

MN Press
Duel Prijovića i Milenkovića



- Sjajna reprezentacija, favorit za osvajanje Svetskog prvenstva. Poznajem dosta tih igrača, igrao sam u Španiji protiv njih, ali ovo je nešto drugačije. Jedna stvar je igrati za klub, a druga za reprezentaciju. Mi sada, ipak, moramo da mislimo samo na Kostariku. Sa tom pobedom bi smo sjajno otvorili Šampionat. Onda i protiv Švajcarske možemo drugačije da se postavimo. Velika stvar bi bila da s tri boda udjemo u duel sa Švajcarskom, zaključio je Rukavina.

Krstajić o bratskoj Rusiji


Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je danas da je Rusija "bratska zemlja" i da je srećan što će se u njoj igrati Svetsko prvenstvo.
- Došli smo u bratsku zemlju i srećni smo što ćemo igrati u Rusiji, rekao je Krstajić za televiziju Rusija 24 po sletanju na aerodrom u Kalinjingradu.

MN Press
Zahvalnost domaćinu: Mladen Krstajić


- Igrači su maksimalno motivisani i tim je u dobrom raspoloženju. Želeo bih da zahvalim svima u Srbiji na podršci i lepim rečima. U Rusiji ćemo se na svakoj utakmici boriti za ime Srbija, kazao je Krstajić.
 

Još ima karata za duel Srbije i Kostarike

"Orlovi" će se do prvog meča sa Kostarikom pripremati u Svetlogorsku, a duel sa pomenutom selekcijom igraće se u 2.000 kilometara udaljenoj Samari.
Fudbalski savez Srbije obavestio je danas navijače u našoj zemlji da karata za utakmicu na "Kosmos Areni" i dalje ima i to po dosta povoljnim cenama. U prodaji se mogu naći karte prve, druge i treće kategorije, a za one najskuplje treba izdvojiti 22.000 dinara. Tu su jeftinije opcije, po ceni od 17.000 i 11.000 dinara.
Svi koji mogu da organizuju put u Samaru do karata mogu da dođu preko Fudbalskog saveza Srbije. Telefoni na koji se zainteresovani mogu javiti nalaze se u linku:

http://fss.rs/index.php?id=2021&aid=13996

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online