Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 07.03.2018.
14:57 >> 17:34h
Vestionline A

Zdjelar opet spasilac: Partizan jedva do pobede protiv Rada

Partizan ove polusezone ne prikazuje igru kakva se od njega očekuje. Ili gubi bodove, ili ih osvaja uz dosta muke. U 26. kolu Superlige crno-beli su savladali Rad 3:1 (1:1).

M. Todorović - Vesti
Postavio konačan rezultat: Leandre Tavamba u duelu sa igračem Rada

Šampion Srbije je bio apsolutni favorit protiv ekipe koja se bori za opstanak. Činilo se da će lako da opravda tu ulogu kada je u 17. minutu Zoran Tošić zatresao mrežu iz slobodnog udarca. Tada su domaći krenuli agresivnije ka golu “građevinara”. Stvorili su nekoliko šansi i činilo se da će da dupliraju prednost.

Ipak, umesto toga usledio je šok. U 40. minutu je Ostojić oborio Lutovca u kaznenom prostoru, a sudija je pokazao na belu tačku. Siguran izvođač najstrože kazne bio je nekadašnji igrač Partizana Vladimir Volkov, pa se na poluvreme otišlo rezultatom 1:1.

U nastavku je Partizan nastavio sa agresivnom igrom i to mu se isplatilo. Ponovo je spasilac bio Saša Zdjelar. Fudbaler koji je zimus došao u Humsku je u pretprošlom kolu postigao izjednačujući gol protiv Zemuna u samom finišu, a i sada je bio strelac. On je uz dosta sreće savladao golmana Stevanovića i ponovo doneo prednost. Konačan rezultat je postavio Tavamba dva minuta pre kraja.

PARTIZAN - RAD 3:1 (1:1)

Stadion: Partizana.

Igra se bez gledalaca.

Sudija: Igor Stojiljković.

Strelci: 1:0 Tošić (17), 1:1 Volkov (40) iz Penala, 2:1 Zdjelar (70), 3:1 Tavamba (88).

Žuti kartoni: Ostojić, Cucin, Janković (Partizan), Marinković, Volkov (Rad).

PARTIZAN: Stojković, Cucin, N. R. Miletić, Ostojić (od 46. Mitrović), N. G. Miletić, Zdjelar, Tošić (od 65. Đerlek), Ilić, Janković, Ožegović (od 78. Jevtović), Tavamba.

RAD: Stevanović, Vico, Perendija, Ze Markos, Volkov, Denić, Petrović (od 86. Bainović), Lutovac, Marinković (od 78. Karišić), Birmančević (od 72. Ajković), Veselinović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POGLEDAJTE TOK UTAKMICE

90. minut - Kraj utakmice.

88. minut - GOOOOL 3:1 za Partizan strelac je Tavamba.

70. minut - GOOOL 2:1 za Partizan, strelac Saša Zdjelar.

65. minut - Izmena u Partizanu. Ušao je Armin Đerlek, a izašao Zoran Tošić.
54. minut - Nova šansa za Ožegovića. Prohujao je po desnoj strani, šutirao, ali je jedan fudbaler Rada reagovao u poslednjem momentu i blokirao šut. Imao je Ožegović na levoj strani samog Tavambu.
46. minut - Nastavljena je utakmica. Trener Partizana je napravio izmenu, umesto Ostojića je uveo Mitrovića.

45. minut - Kraj prvog poluvremena.

40. minut - GOOOOL 1:1 gol za Rad je postigao Vladimir Volkov sa penala.

33. minut - Partizan ima terensku inivijativu. Ožegović je utrčao u kazneni prostor posle ubacivanja Miletića, šutirao iz prve, ali je lopta otišla preko gola.
25. minut - Miletić je šutirao sa deset metara iskosa, ali je pogodio prečku.

17. minut - GOOOL, Zoran Tošić dovodi Partizan u vođstvo. Reprezentativac Srbije je odlično izveo slobodan udarac i sa 18 metara marirao goste sa Banjice.

11. minut - Janković šutira sa 20 metara, ali lopta je otišla iznad gola.
10. minut - Uspavanka u Humskoj. Nema uzbuđenja na startu meča.
1. minut - Utakmica je počela. Nema gledalaca zbog kazne crno-belima.

Pre dve nedelje, Partizan je u Humskoj jedva izvukao bod (1:1) protiv Zemuna i to pogotkom Saše Zdjalera u poslednjim trenucima meča. "Građevinare" sa klupe predvodi nekadašnji trener Partizana Zoran Milinković.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online