Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 13.02.2018.
16:43
Vestionline A

Liga Evrope: Zvezda igrala bez golova, Akinfejev spasao čiste šanse

U prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope Crvena zvezda i CSKA su na stadionu “Rajko mitić” odigrali 0:0. Revanš se igra sledeće srede u Moskvi, a crveno-belima je za prolaz u osminu finala dovoljan i svaki remi osim onog u kojem je rezultat 0:0.

M. Todorović - Vesti
El Fardu Ben u duelu sa Moskovljanima

Za obe ekipe je ovo bila prva utakmica u ovoj godini I čini se da su se obe ekipe uželele fudbala. Uprkos terenu koji je bio mokar, jer je ceo dan u Beogradu padala kiša, viđena je lepa I borbena utakmica.

Prvi su zapretili gosti u desetom minutu kada je šutirao Vitinjo, ali je golman Borjan bio na mestu. Upravo je Brazilac predstavljao najveću opasnost po crveno-bele. Nekoliko puta je šutirao, ali je uvek Milan Borjan bio na mestu.

Najbolje šanse za domaće su imali Radonjić I Le Talek, ali se oba puta istakao golman Moskovljana Igor Akinfejev. Prvo je Radonjić u 35. minutu istrčao kontru, ali je nespretno šutirao. Mnogo bolju šansu je imao Francuz u 49. minutu kada je bio sam I šutirao iz neposredne blizine, ali je izborio samo korner.

Za Crvenu zvezdu nije igrao Ričmond Boaći koji nije bio ni na klupi. Fudbaler iz Gane se nedavno povredio na pripremama i nije uspeo da se oporavi do ovog meča. Ostaje da se vidi da li će biti spreman za revanš, a već je poznato da će u tom meču CSKA biti oslabljen.

Crvena zvezda - CSKA 0:0

Stadion: Rajko Mitić.

Gledalaca: 35.642.

Sudija: Pavel Račkovski (Poljska).

Žuti kartoni: V. Berezucki, Golovin (CSKA).

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Le Talek, Rodić, Jovičić, Donald, Ben, Krstičić, Radonjić (od 78. Srnić), Pešić (od 85. Račić).

CSKA Moskva: Akinfejev, V. Berezucki, Vasin, Vernblom, Fernandes, Natho, Golovin, Kučajev, Džagojev, Vitinjo (od 85. Čalov), Musa.

POGLEDAJTE TOK MEČA UŽIVO

90+2. minut - Kraj utakmice, konačan rezultat 0:0.

90. minut - Igraće se još dva minuta.
85. minut - Izmene na obe strane. Kod CSKA je izašao Vitinjo, a ušao Čalov, dok je kod Zvezde igru napustio Pešić, a ušao Račić.
84. minut - Opet je Vitinjo zapretio, ali je lopta otišla pored gola. 

78. minut - Prva izmena na utakmici, izašao je Radonjić, a ušao Slavoljub Srnić. Za to vreme ruski navijači prkose beogradskoj zimi.

 

 

70. minut - Obe ekipe prete, ali u ovom momentu bez velike opasnosti po golmane.
58. minut - Ponovo je zapretio Vitinjo, izveo je slobodan udarac iskosa sa leve strane, ali je Borjan bio na mestu.
56. minut - Vitinjo je zapretio, šutirao je sa 20 metara, ali je lopta otišla pored gola. Nije bilo opasnosti po gol Borjana.Stigao je i podatak da na tribinama ima 35.642 gledalaca.

49. minut - Odlična šansa za Zvezdu. Damijen Le Talek je šutirao iz blizine, ali je Akinfejev fenomenalno intervenisao i itzbacio loptu u korner.

46. minut - Nastavljena je utakmica. Navijači su napravili bakljadu, pa se zbog dima gotovo ništa ne vidi.

 

 

45. minut - Kraj prvog poluvremena u kojem nije bilo golova.

35. minut - Kakva šansa za Radonjića. Iskoristio je neopreznost odbrane CSKA, istrčao kontru, šutirao, ali je Akinfejev bio na mestu.

28. minut - U samo jedanom minutu šanse na obe strane. Kod Zvezde je pokušao Rodić, ali je Akinfejev bio na mestu. Potom je Golovin šutirao, ali je Le Talek izbacio loptu u korner.

22. minut - Crvena zvezda je istrčala kontru, konkretno Radonjić, koji je šutirao po sredini po zemlji, ali je lopta otišla pored gola. Sudije su pokazale još jedan žuti karton, a opomenut je Golovin.

19. minut - Vasilij Berezucki je zaustavio Bena koji je bio u odličnoj šansi i dobio žuti karton. Ben je izveo slobodan udarac, ali je lopta otišla za malo iznad gola. Ovo je najbolja šansa za crveno-bele do sada.

16. minut - Igra se polako rasplamsava, a i navijači gostiju su sve bučniji.

 

 

10. minut - Prvi su zapretili Moskovljani i moglo je da bude mnogo opasnije. Vitinjo je šutirao sa nekih 12 metara gotovo neometan, ali je Borjan bio na mestu.

6. minut - Još uvek se igra na sredini terena i golmani nisu imali nikakvog posla.

1. minut - Utakmica je počela. Pre utakmice je minutom ćutanja odata pošta poginulima u avionskoj nesreći u blizini Moskve. Odmah potom osvanula je koreografija na severnoj tribini.

 

 

17.53 - Iako utakmica samo što nije počela tribine nisu skroz ispunjene. Razlog za to su velike gužve u Beogradu izazvane lošim vremenskim uslovima i popodnevnim špicem. Očekuje se da u toku utakmice tribine budu ispunjene do poslednjeg mesta.

 

 

17.32 - Do početka utakmice je ostalo nekih pola sata, Severna tribina je skoro puna, a i gosti imaju dosta svojih navijača.

 

 

17.20 - Mnoge je danas šokirala vest da je jedan navijač CSKA umro u Beogradu. Pogledajte kompletne sastave timova.

 

 

17.10 - Ostalo je nešto manje od sat vremena do početka utakmice. Na tribinama ima između sedam i osam hiljada navijača. Poznati su i sastavi timova, a za crveno-bele ne igra Ričmond Boaći koji se povredio na pripremama, pa ga sada nema ni na klupi. Zato je u timu novajlija Ben.

 

 

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online