Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 26.11.2017.
14:35 >> 17:02h
Vestionline A

Boaći za Zvezdin preokret na Brdu (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde trijumfovali su u derbi meču 18. kola Superlige Srbije pošto su na Banovom brdu savladali Čukarički sa 2:1 i to posle preokreta u drugom delu meča. Tako su crveno-beli nastavili seriju trijumfa u domaćem šampionatu, dok je prekinut niz domaćih koji nisu znali za poraz u prethodnih 10 utakmica. Junak pobede bio je reprezentativac Gane Ričmond Boaći koji je postigao oba gola za goste.

N. Đurović - Vesti
Boaći je doneo preokret Zvezdi

Nastavio je trener gostiju da forsira formaciju 3-5-2 u domaćim utakmicama, ali mu se to nije isplatilo u duelu sa Čukaričkim pošto su domaći vešto izvodili kontranapade i mogli su i pre 41. minuta, kada je pogodio Mićin, da dođu do vođstva.

To vođstvo je moglo da bude i ubedljivije da je precizan bio pre svih Ovusu koji je imao dve situacije jedan na jedan sa Borjanom.

Crveno-beli su se konsolidovali u poliuvremenu, vratili su se na 4-4-2 formaciju pošto je Srnić zamenio Gobeljića i to se odmah osetilo na igri gostujućeg tima koji je na startu drugog dela mogao do izjednačenja, ali nisu bili precizni Pešić i Babić.

Centarfor se iskupio u 58. minutu kada je izborio penal za Zvezdu, koji je u gol pretvorio Boaći, a isti igrač je 10 minuta kasnije odlično reagovao u petercu domaćih posle odbitka i tako ispostaviće se doneo pobedu timu Vladana Milojevića.

Dok Partizan ne završi svoj meč prednost Crvene zvezde iznosi sedam bodova, dok će Čukarički ostati na deobi petog mesta sa Vojvodinom pošto oba tima imaju po 31 poen. 

Čukarički - Crvena zvezda 1:2 (1:0)

Mićin 41 - Boaći 58pen, 68  

Stadion: Čukaričkog

Sudija: Dejan Santrač  

ČUKARIČKI: Belić, P. Jovanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac, Drinčić, Docić, Kajević, Bojić (85 S. Jovanović), Ovusu (73 Milojević), Mićin (85 Adamović).

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Le Talek, Babić, Gobeljić (46 Srnić), Rodić, Donald, Krstičić, Kanga (86 Milijaš), Pešić, Boaći (79 Račić).

Tok meča:

Drugo poluvreme

KRAJ - Utakmica je završena Čukarički - Crvena zvezda 1:2
90. minut - Tri minuta nadoknade izgubljenog vremena
90. minut - Belić brani udarac Pešića, a lopte se odbija do prečke, a onda u polje
88. minut - Dve ozbiljne situacije pred Borjanovim golom, najpre je posle udarca Docića odbitak otišao u korner, a posle prekida šutirao je Petar Jovanović sa distance, ali dosta neprecizno
84. minut - Mlak udarac Srnića, brani Belić
78. minut - Zvezda potpuno kontroliše meč, lopta je u nogama crveno-belih, čini se da su Čukaričani svoju priliku propustili u prvom delu

68. minut - GOOOOOL, potpunu inicijativu Zvezda kruniše novim golom Boaćija posle prekida je lopta došla do njega, a njemu nije bilo teško da je pošalje u mrežu

 

58. minut - GOOOL, Boaći pogađa sa "kreča", po zemlji u golmanovu desnu stranu, Belić ga je pročitao, ali nije uspeo da dohvati loptu - 1:1

 

 

57. minut - Penal za Crvenu zvezdu zbog faula Jovanovićem nad Pešićem

50. minut - Nova prilika za goste, sada je Babić sa pet metara promašio gol domaćih

49. minut - Velika šansa za Pešića, ali mu je Belić odbranio udarac iako su bili jedan na jedan

47. minut - Kratak prekid zbog bakljade navijača gostiju koji su deo pirotehnike ubacili u teren

46. minut - Slavoljub Srnić je zamenio Marka Gobeljića, a Zvezda se vratila u formaciju 4-4-2

Prvo poluvreme

45+2. minut - Rodić je bio u dobroj prilici, ali preko gola. Gotovo je prvo poluvreme, Čukarički je bio bolji rival i zasluženo je poveo. Zvezda nemoćna, umorna, jalova, samo nekoliko opasnih situacije pred golom Belića.

41. minut - GOOOO, Mićin je odličnim šutem sa 12, 13 metara matirao Milana Borjana.

22. minut - Prva velika šansa za Zvezdu. Babić iz izgledne situacije prebacuje gol Čuke.

11. minut - Ovusu je imao novu šansu, ali je šutirao iznad gola. Domaćin bolji.

8. minut - Brđani opasniji na startu meča. Nekoliko opasnih situacija pred golom Milana Borjana.

1. minut - Već posle 10 sekundi, greška Krstičića, Ovusu je izašao sam ispred Borjana, ali golman Zvezde spasava goste.

ČUKARIČKI: Belić, P. Jovanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac, Drinčić, Docić, Kajević, Bojić (85 S. Jovanović), Ovusu (73 Milojević), Mićin (85 Adamović). 

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Le Talek, Babić, Gobeljić (46 Srnić), Rodić, Donald, Krstičić, Kanga (86 Milijaš), Pešić, Boaći (79 Račić). 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online