Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 05.11.2017.
11:45
Vestionline, blic.rs A

Savić: Navijam za Partizan u Evropi, hoću u reprezentaciju

Bilo je mnogo skeptika proteklog leta kada se Vujadin Savić vratio u Crvenu zvezdu, ali stameni štoper blista ove sezone i jedan je od oslonaca mašinerije Vladana Milojevića.

N. Đurović - Vesti
Savršena saradnja: Vladan Milojević i Vujadin Savić

- Kada volite klub za koji nastupate, onda pružate i više od svojih mogućnosti. To je moj slučaj. Ne krijem da živim za Zvezdu, a takvu ljubav prema klubu osećaju i moji saborci. Stvorena je fantastična atmosfera u ekipi, koja se prenela i van terena. Zajedništvo koje vlada između igrača, stručnog štaba i navijača je ključni faktor uspeha našeg kluba. Nadam se da će sve ovo potrajati, jer bismo jedino tako mogli da napravimo čudo u Evropi - rekao je Savić u intervjuu za blic.rs i dodao da se odlično dopunjuje sa Damjan le Talekom.

- Damijan i ja se odlično poznajemo, a ono što je važnije, verujemo jedan drugom. Kada imate poverenje u saigrača, onda igrate sa više samopouzdanja. Dobra stvar je što znam francuski jezik, pa nam je lakše u komunikaciji. Trudimo se da defanzivnu liniju držimo pod kontrolom, ali daleko od toga da smo samo mi zaslužni za dobru odbranu našeg tima. Moram da istaknem i Filipa Stojkovića koji pruža fantastične partije, takođe i Srđana Babića koji koristi svaku priliku da iskaže ogroman kvalitet, ali i ostale momke. Presudna stvar čvrste Zvezdine odbrane je što dišemo kao jedan, a to se i videlo protiv Arsenala kada smo sačuvali mrežu.

Savić ne krije da želi u reprezentaciju.

- Iako sam bio kapiten mlade i omladinske reprezentacije Srbije, nikada nisam dobio poziv za najjaču selekciju. Normalno je da svaki igrač želi da bude deo reprezentacije, pa je to i moja želja. Mislim da pružam dobre partije u Zvezdi i da zaslužujem poziv Srbije, ali o tome bi trebalo da odluči novi selektor. Neću imati problem i ukoliko ne zaigram za "orlove". Imamo fantastične igrače u svim linijama tima, a dok ne dobijem poziv, nastaviću da sanjam dres Srbije.

Iako je okoreli zvezdaš, Vujadin kaže da navija za Partizan u Evropi.

- Najiskrenije, veoma mi je drago što je i Partizan učesnik Lige Evrope, jer je to odlična stvar za srpski fudbal. Voleo bih da se crno-beli, kao i mi, plasiraju u narednu rundu. Moram da čestitam večitom rivalu na pobedi nad Skenderbegom. Pravi zvezdaši uvek poštuju Partizan i navijaju za srpske klubove protiv bilo kojih inostranih. Tako i ja, naročito sam bio uz Partizan u okršaju sa Albancima - zaključio je štoper Zvezde za "Blic".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online