Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 31.07.2017.
16:46
Vestionline, blic.rs A

Gvozdenović demantuje Albance: Sve je laž...

Mnogo bure podiglo se posle navodne izjave nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde Ivana Gvozdenovića da se stidi srpskih navijača i onoga što se dogodilo fudbalerima Albanije na meču u Humskoj. U intervjuu za "Blic", bivši pomoćni trener Tirane kaže da su albanski mediji sve izmislili, da su istrgli iz konteksta njegove navode koje je dao još pre dve nedelje.

EPA/ SRDJAN SUKI
Demantovao navode albanskih medija: Ivan Gvozdenović dok je igrao za Zvezdu

- To, kako su oni preneli, to uopšte ne predstavlja istiniti prikaz onoga što sam ja izgovorio. Ja sam pre 15 dana dao taj intervju, a ko je potom odlučio da se to sada, i to baš na takav način emituje, ko je to potom prevodio na srpski, stvarno ne znam. U šoku sam bio kada sam video kako je sve prikazano u našim medijima, moje reči su bile bitno drugačije - rekao je Gvozdenović za blic.rs i dodao:

- Van pameti je da se stidim naših navijača! Pa, ja sam odmah posle tog meča rekao da, kada posmatramo stvari sa sportske strane, nikada nije lepo kada se utakmica prekine. To sam sada i ponovio, jer zaista ne volim nasilje u sportu. Ali, svi znamo kako je tog dana, na stadionu, sve počelo. Svi znamo ko je napravio provokaciju i kako je potom usledila reakcija. Pa, nisam lud! Uostalom, znam Zvezdine navijače, znaju oni vrlo dobro ko sam, koliki sam Srbin, koliko volim našu zemlju gde god da sam.

On je demantovao i da je rekao da bi voleo da vodi ekipu sa Kosmeta.

- Pitali su me na kraju da li bih prihvatio poziv sa Kosova i Metohije. Rekao sam da bih, kao svaki trener na svetu, saslušao svaku ponudu i o njoj, kraće ili duže razmislio. Ali, da se razumemo, niti bi na Kosovo zvali srpskog trenera sada, niti bih ja to prihvatio, stvarno nemam predstavu kako su onako izvrnuli moju izjavu. Pa, u odnosu na albansko prvenstvo, kosovska liga je, da tako kažem, "beton liga", a ja kao trener želim da idem gore, da napredujem, ne da idem dole. Napravila se cela ova zbrka, zbog koje mi je mnogo žao jer su neistinito prenete moje reči, a da ja to ni najmanje nisam želeo, niti sam davao povoda. Ja sam čovek sporta, mene sport zanima i o njemu mogu uvek da pričam. Ali, onako prenete izjave stvarno nisu na mestu. Toga su, siguran sam, svesni svi koji me znaju, prijatelji, saradnici, navijači u Srbiji - zaključio je Ivan Gvozdenović za "Blic".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online