Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.01.2016.
13:13
Vestionline, mozzartsport.com A

Jagodinska tragedija: "Ćurani" se obrukali i napravili skandal u Gani

Fudbaleri Jagodine izgubili su rezultatom 5:0 u istorijskoj, međunarodnoj prijateljskoj utakmici u Gani od Asante Kotoka. Bio je to spektakl za navijače Asante Kotoka, pošto su prilikom obeleževanja 80. godišnjice od osnivanja kluba mogli da uživaju u iživljavanju nad jednim evropskim klubom. Zvuči neverovatno, ali ubedljiv poraz nije najgore što se desilo...

fkjagodina.org.rs
Skandalozan rezultat srpskog kluba

Na izletu "ćurana" u Africi nije bilo evropskih manira. Naprotiv. Fudbalski klub Tehiman Siti zapretio je tužbom zbog toga što je Jagodina protiv Kotoka na teren izvela i igrača koji nije njen član?! Ne jednog, ali taj jedan je sporan, jer je pod ugovorom sa Tehimanom.

Napadač Ebenezer Agjapong je na teren kročio u 56. minutu utakmice.

- Saznali smo da će Agjapong igrati tek kad smo videli sastave timove. Ovo je potpuno nepoštovanje od strane Jagodine zbog čega ćemo je prijaviti FIFA - rekao je za portal "GHANAsoccernet.com" predsednik Tehimana Miki Čarls i precizirao da su "ćurani" pokušali da na nedozvoljen način navedu Agjaponga da potpiše za Jagodinu, iako zvanično nisu otvorili pregovore sa njegovim klubom.

- Za to moraju da plate - grmi Čarls, koji otkriva i da su čelnici Jagodine mladog Agjaponga primetili na nekom turniru u Egiptu.

fkjagodina.org.rs
Kao da su sadili papriku, a nisu igrali fudbal

Pa posle kažite da srpski klubovi nemaju razvijenu skauting mrežu?

"Otimanje" Agjaponga, nažalost, nije bilo jedino nesvakidašnje sa turneje Jagodine po Crnom kontinentu. Prema navodima iz Gane, Jagodinci su u Kumasi doputovali sa svega jedanaestoricom fudbalera i bez stručnog štaba, pa se tim menadžer Vladica Milanović predstavio kao šef struke, dok je meštanin Sejdu Akvesi uvršten u protokol kao "pomoćni trener"?! Na terenu tinejdžeri od 18 ili 19 godina, pojedinci iz tabora srpskoligaškog kluba Tabane Trgovački, Jagodinine filijale, bez najboljih igrača poputAleksandra Filipovića, Danijela Gašića ili Danijela Mihajlovića… Na klupi četvorica omladinaca Kotoka koje su Jagodinci predstavili kao igrače na probi?!

Previše. Posebno za klub koji je do pre nekog meseca pričao o tome kako želi da sa Crvenom zvezdom, Partizanom i Vojvodinom oformi nekakvu veliku četvorsku srpskog fudbala i postane redovan učesnik evropskih takmičenja...

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online