Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 08.11.2015.
16:50 >> 19:19h
Vestionline A

Partizan od ponora do srećnog boda u Jagodini

Triler u poslednjem meču 17. kola Super lige! Jagodina je imala 2:0 i igrača više, ali u finišu susreta Partizan je uspeo da dođe do srećnog boda - 2:2. Ovim rezultatom ne mogu da budu zadovoljni ni jedni ni drugi. "Ćurani" jer su propustili 7-8 stopostonih prilika, a crno-beli jer je njihov zaostatak za vodećom Zvezdom sada neverovatnih 21 bod.

partizan.rs
Nema kraja agoniji: Stefan Babović, ipak je prelepim golom uspeo da donese bod u Jagodini

Prosto je začućujuće šta se događa ove jeseni sa crno-belima. U prvom poluvremenu izabranici Ljubinka Drulovića igrali su kriminalno, domaćin je dominirao i prava je sreća po goste da su samo dva puta vadili loptu iz mreže. Streleci za domaće bili su Nikolić i Popović.

Još kada je u 40. minutu Partizan ostao sa desetoricom zbog crvenog kartona Petra Grbića, čiji je divljački nasrtaj na Kneževića sudija opravdano okarakterisao kao crveni karton, činilo se da crno-belima nema spasa. U poluvremenu, igrači su dobili "packe" od navijača, koji su bili besni sramotnim izdanjem svojih ljubimaca, što je malo razbudilo crno-bele.

Ipak, do 74. minuta nije bilo nekog pritiska Partizana, a onda je gol Božinova uneo neizvesnost u meč. Babović je prelepim udarcem sa 16 metara u 84. minutu izjednačio, a onda je tek sledila drama. Jagodinci su u sudijskoj nadoknadi imali tri stopostone šanse da ostvare pobedu, ali golman Partizana Kljajić nije dozvolio pobedu domaćina. Takođe, Savković i Jerković nisu se snalazili u situacijama kada su bili oči u oči sa čuvarom mreže crno-belih. Imao je i Partizan šansu preko Božinova, ali, čini se, više mogu nezadovoljni da budu domaćini.

U prvom meču nedeljnog programa, Čukarički je na Banjici pobedio Rad 1:0 golom Ostojića u 45. minutu.

PROČITAJTE TOK UTAKMICE I POGLEDAJTE SVE GOLOVE IZ JAGODINE!

90+5. minut - Nova šansa za Jerkovića, ali ostaje 2:2. Kraj utakmice - 2:2.
90+2. minut - Savković je bio sam oči u oči sa golmanom Partizana Kljajićem, ali mladi golman sačuvao je bod Partizanu.
90. minut - S druge strane, Božinov je imao veliku šansu za Paritzan.
89. minut - Napadi na obe strane u finišu. Oba tima nisu zadovoljna remijem. Velika šansa za Jerkovića da donese pobedu domaćinima, ali je njegov šut otišao daleko iznad gola.

84. minut - GOOOL Fenomenalan gol Stefana Babovića, za izjednačenje. Odapeo je strelu sa oko 16 metara i pod prečku poslao loptu.

81. minut - Gol je malo probudio crno-bele, pokušacaju da stignu do boda, ali odbrana Jagodine odoleva stihijskim napadima Partizana. Ćirković je pogodio prečku posle kornera. Baklje uleću na teren sa dela tribina gde su navijači Partizana.

74. minut - GOOOOL, Partizan je smanjio, strelac je Valerij Božoinov. Nada za crno-bele.

68. minut - Drulović je u vatru ubacio Nikolu Ninkovića, koji je zamenio Alena Stevanovića.
65. minut - Partizan bez šanse. Jagodinci s lakoćom čuvaju stečenu prednost iz prvog poluvremena.
58. minut - Partizan nešto pokušava, ima želje, ali, čini se da su fudbaleri srpskog šampiona u nokdaunu i da će teško da izbegnu poraz u Jagodini.
46. minut - Počelo je drugo poluvreme. U igri je i Saša Ilić umesto mladog Lukića.

45+4. minut - Kraj prvog poluvremana. "Grobari" postrojavali igrače.

45. minut - GOOOL, 2:0 za Jagodinu. Strelac Popović. Crno-beli na pragu novog poraza. Posle gola, navijači Partizana negoduju, uletelo je nekoliko baklja na teren, ali utakmica je nastavljena.

40. minut - Divljački potez Petra Grbića. Opravdano, Partizan je ostao sa desetoricom crno-belih. Lakat Crnogorga najbolji je pokazatelj nemoći Partizana u ovoj sezoni u Super ligi.

38. minut - Nova šansa Jagodine, umalo 2:0 posle slobodnog udarca domaćina. Sreća za golmana Kljajića.

35. minut - Očajna igra Partizana. Šta se događa šampionom?
34. minut - Savković je imao veliku šansu da poveća prednost Jagodine, ali je napadač "ćurana" šutirao tik uz levu stativu golmana Kljajića.
20. minut - Partizan pokušava, ali ne uspeva da stigne do izjednačenja.

15. minut - Preki meča, ali ne psa, koji je utrčao na teren stadiona u Jagodini. Neverovatno.

11. minut -  GOOOOL, Uroš Nikolić je doveo Jagodinu u vođstvo.

1. minut - Utakmica je počela.

JAGODINA: Đorđe Nikolić, Filipović, Miladinović, Gašić, Marić, Martinović, Savković, Knežević, Frensis, Uroš Nikolić, Popović.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Ćirković, Fabrisio, Bandalovski, Jevtović, Babović, Lukić, Grbić, Stevanović, Božinov.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online