Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 25.07.2015.
18:57 >> 20:59h
Vestionline A

Rapsodija crno-belih pred Steauu

Fudbaleri Partizana pobedili su Jagodinu u Humskoj sa 6:0 (3:0), u utakmici 2. kola Super lige Srbije.

Tanjug
Favoriti: Fudbaleri Partizana

Bolje zagrevanje pred gostovanje Steaui u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona fudbaleri Partizana nisu mogli da imaju. Deklasirali su Jagodinu sa 6:0. Meč u Humskoj obeležili su dvostruki strelci Valerij Božinov i Ivan Šaponjić, a mrežu su još pogodili Andrija Živković i Nikola Ninković.

Tim Zorana Milinkovića je na taj način ostvario još jedan ubedljiv trijumf, posle pobede nad Metalcem od 4:0 u prvoj rundi.

Praktično sav posao crno-beli su završili u prvoj šestini utakmice. U 12. minutu Božinov je pogodio sa penala, minut kasnije Bugarin je pogodio i iz igre, a u 15. minutu Andrija Živković je povećao na 3:0.

U nastavku meča nije bilo dileme, a Partizan je golovima Ninkovića i Šaponjića do vrha napunio mrežu gostiju i najavio odlično izdanje i protiv Steaue u sredu u prvom meču treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Milinković je uspeo i da odmori neke igrače, nije bilo Umarua, a ceo meč odigrao je mladi Lukić.

PARTIZAN: Ž. Živković, Petrović, Bandalovski, Balažic, Dornelas, Jevtović, Lukić, A. Živković, Ilić, Ninković, Božinov.
JAGODINA: Đ. Nikolić, Milinković, Mijatović, Gašić, Filipović, Miladinović, Janković, Ivanović, Savković, U. Nikolić, Mihailović. 

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+2. minut - Kraj utakmice.
90. minut - Velika šansa za Božinova koju mu je namestio Lukić, ali ga je lopta pogodila i otišla u gol aut.
84. minut - Još jedan gol nedostaje da se ispuni želja "grobarima", da bude 7+.

78. minut - GOOOOL!!! Partizan vodi 6:0, strelac Ivan Šaponjić. Rutinska akcija i gol Partizana! Trujić je centrirao s levog boka, a Šaponjić sa peterca zakucao loptu u mrežu.

77. minut - Kakav udarac Mileta Savkovića. Ovo još nije viđeno. Pogodio je aut na suprotnoj strani terena!?
73. minut - Saša Lukić je pokušao, ali je njegov udarac izblokiran

69. minut - GOOOOL!!! Partizan vodi 5:0, strelac Ivan Šaponjić, koji samo što je ušao u igru. 
Iskosa sa desne strane, sa šest metara, posle pasa Božinova, šutirao je iznad glave Nikolića i zatresao mrežu Jagodine.

67. minut - Frenetičan aplauz za Andriju Živkovića sa tribina u Humskoj. Izašao je krilni napadač iz igre, a ušao je Ivan Šaponjić.
63. minut - Lazar Cvetković dobar udarac, ali za malo pored gola
57. minut - Pogrešio je golman Jagodine, maltene je dodao Živkoviću loptu na boku, međutim igrač Partizana to nije uspeo da iskoristi.

50. minut - GOOOOL!!! Partizan vodi 4:0, strelac Nikola Ninković. Andrija Živković je proigrao saigrača, a Jagodinci se bune smatrajući da je pre asistencije lopta izašla u aut.

46. minut - Počeo je drugi deo meča.
45+3. minut - Kraj prvog poluvremena.
42. minut - Kontru je vukao Andrija Živković po levoj strani, preko cele polovine Jagodine, ali je njegov centaršut izblokiran.
38. minut - Velika šansa za Sašu Lukića da postigne prvenac, šutirao je glavom sa šest-sedam metara, ali je odbranio golman Jagodine.
34. minut - Posle mnogo vremena jedna dobra akcija Jagodine, centaršut Milinkovića, ali glavom skida Fabrisio.
29. minut - Peh za Bandalovskog. Bugarin se požalio na povredu. Umesto njega u igri je Bogosavac, levi bek, ali će danas špartati uz aut liniju sa druge strane terena.
25. minut - Odlična reakcija Gašića, u poslednjem trenutku je izbacio loptu ispred Andrije Živkovića
18. minut - Nova sjajna šansa za Partizan. Saša Ilić je izbio sam na golmana Jagodine, doduše malo iskosa, šutirao je, ali je čuvar mreže "ćurana" odbranio.

15. minut - GOOOOL!!! Partizan vodi 3:0, strelac Andrija Živković. Sa desne strane je zalomio unutra, prošao igrača i sa 13-14 metara je poslao loptu u sam ćošak.

13. minut -GOOOOL!!! partizan vodi 2:0, strelac je ponovo Valerij Boćinov. Samo što se krenulo sa centra crno-beli su ponovo zatresli mrežu. Centaršut Petrovića sa leve strane, Božinov sa šest metara je trznuo glavom i pogodio.

12. minut - GOOOOL!!! Partizan vodi 1:0, strelac Valerij Božinov sa penala. Prethodno je Ivanović nepropisno oborio Ninkovića.

9. minut - Kakav kiks Ninkovića. Izlazio je sam na golmana, ali je rešio da još jednom zalomi umesto da šutira i odbrana Jagodine je izbacila u korner.
4. minut - Prva akcija koja je “zamirisala” na šansu pred golom gostiju. Živković je probio po krilu, centrirao na drugu stativu, tamo je uklizao Ninković i zahvatio loptu tako da to nije bio problem za golmana Jagodinaca.
1. minut - Utakmica je počela. Veoma slaba poseta u Humskoj, jedva je 1.000 ljudi za sada na tribinama.

POVEZANE VESTI

Subota 25.07.2015. 22:52
Ama ko j..e ciganiju . . .
Nedelja 26.07.2015. 08:21
Ha, ha, sad je rapsodija, A ! Nije ni čudo što svi Š i p t a r i odavde navijaju za Partizan, ISTI su !!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online