Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 01.03.2015.
14:42 >> 17:09h
Vestionline A

Terzić ga terao, a on junak Zvezde u Jagodini

Crvena zvezda je trijumfovala u Jagodini 3:2 (2:0) i prišla vodećem Partizanu na četiri boda zaostatka posle prilično uzbudljivog meča 17. kola Jelen Super lige.

Tanjug
Sve se vrti oko njega: Darko Lazović

Vodili su Beograđani sa dva gola razlike, imali potom jedanaesterac, a nakon što je Džošua Parker promašio sa "kreča", "ćurani" su uspeli da konsoliduju redove i dođu do nerešenog rezultata. To je, deset minuta pre kraja, svojim drugim, a slučajno postignutim pogotkom, promenio Darko Lazović, postavivši konačan rezultat i doneo Zvezdi osmu pobedu u Jagodini, u isto toliko gostovanja ovom rivalu.

Nipodaštavani igrač i smenjeni kapiten Crvene zvezde spasao je šampiona bruke u Jagodini i učinio da se brzo zaboravi slab start prolećnog dela prvenstva.

Sastav Nenada Lalatović odigrao je sjajno prvo poluvreme, postigao prelepe pogotke preko Lazovića i Aleksandra Kataija, ali se sve okrenulo posle Parkerovog šuta sa bele tačke nebu pod oblake. Domaćin je iskoristio prazan hod rivala i u razmaku od četiri minuta, Đorđe Šušnjar i Vladimir Jovančić iskoristili su loša postavljanja Darka Lazića i ostavljali Predraga Rajkovića bez šanse da bilo šta uradi. Srećom po šampiona, spas je stigao iz Lazovićeve levice.

SASTAVI TIMOVA:

JAGODINA: Perić, Filipović, Gašić, Mihajlović, Savković, Đurić, Martinović, Mitošević, Lepović (89. Antić), Šušnjar, Jovančić (67. Milinković)
CRVENA ZVEZDA: Rajković, Cvetković, Jovanović, Lazić, Anđelković, Lazović, Stojanović (90. Savićević), Ristić, Katai, Parker, Orlandić (57. Jović)

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+5. minut - Kraj utakmice.
90+5. minut - Slobodan udarac za domaćina na 18 metara od gola, Đurić je "zategao", ali samo u živi zid.
90+1. minut - Velika prilika za Zvezdu. Parker je ne koristi.
90. minut - Igraće se još četiri minuta nadoknade.
89. minut - Napada Jagodina. Savković je ušetao u kazneni prostor i šutirao iskosa sa leve strane, Rajković na mestu.
84. minut - Đorđe Šušnjar izlazi iz igre. Na terenu je Nemanja Arsenijević.

79. minut - GOOOOL!!! Crvena zvezda ponovo vodi, strelac Darko Lazović. Duga akcija koja nije "ličila ni na šta", Zvezda je vratila vođstvo. Reklo bi se sličajno. Strelac prvog gola uputio je lagan centaršut na peterac, upućen Joviću, koji je pokušao u padu da zahvati loptu glavom, ali bolje za sve u Crvenoj zvezdi što nije.

73. minut - Crveno-beli su se grupisali i očajnički pokušavaju da dođu do trećeg gola. Ipak, istovremeno ostavili su mnogo slobodnog prostora u defanzivnoj liniji. Jagodina ozbilno preti. Izvela je dva kornera.
69. minut - Stojanović je oboren na oko 25 metara od gola Jagodine, slobodan udarac je izveo Ristić i izborio korner. Uzbuđenje posle udarca iz ugla rasčišćava Mihajlović.

65. minut - GOOOOL!!! Jagodina dolazi do izjednaćenja, strelac Vladimir Jovančić. Bivši napadač Partizana bio je najviši u skoku i zakucao loptu iza leđa Rajkovića.

63. minut - Solidan pokušaj Saše Stojanovića sa 25 metara. Lopta je završila pored stative.

61. minut - GOOOOL!!! Jagodina smanjuje rezultat na 2:1, strelac Đorđe Šušnjar. Majstorsko proigravanje Lepovića iskoristio je Šušnjar.

58. minut - Luka Jović ulazi u igru, a teren napušta Petar Orlandić.
55. minut - Aleksandar Katai je oprobao udarac, ali nije lepo zahvatio loptu.

48. minut - Zvezda nije iskoristila jedanaesterac. Anđelković je oboren, arbitar je pokazao na belu tačku, a odgovornost je preuzeo Džoš Parker. Lopta je posle udarca novajlije završila daleko preko gola.

46. minut - Počeo je drugi deo meča. Odmah bakljada "delija" na severnoj tribini stadiona pod Đurđevim brdom.
45+3. minut - Kraj prvog poluvremena.
45. minut - Igraće se još dva minuta nadoknade.
40. minut - Petar Orlandić se našao u izglednoj šansi, ali lopta je otišla preko gola.
33. minut - Period igre bez previše akcija. Sve se odigrava na sredini terena. Splasla je inicijativa "ćurana" sa početka utakmice, pa crveno-beli potpuno kontrolišu dešavanja.
26. minut - GOOOOL!!! Crvena zvezda je povela 2:0, strelac Aleksandar Katai.

Dugo se lopta motala po kaznenom prostoru Jagodinaca - pokušavao je Orlandić, dodirivali je Stojanović i Cvetković, da bi na kraju došla do Aleksandra Kataija, koji je "zategao" sa oko 20 metara i pogodio. Stojanović je upisao još jednu asistenciju.

20. minut - Đorđe Šušnjar je pokušao, ali je golman bio na oprezu. Izvaredna odbrana Rajkovića, koji je morao dva puta da interveniše, skinuvši mu sa noge loptu.

15. minut - GOOOOL!!! Vodi Crvena zvezda, strelac Darko Lazović. Stojanović je oduzeo loptu Mitoševiću na sredini, povukao je i odlično odložio do Lazovića na desnoj strani, a najbolji fudbaler crveno-belih je fantastičnim udarcem pogodio "malu mrežu".

10. minut - Zvezda nakratko bez jednog igrača u polju. Petar Orlandić je zadobio udarac laktom u lice i ukazivala mu se pomoć.
8. minut - Još jedna velika prilika za Jagodinu. MIle Savković je izbio sam pred Rajkovića, ali je šutirao pored stative.
3. minut - Opasan napad Jagodine i šut Đurića iz prve, ali je poluvolej veziste domaćih prohujao pored leve stative gola Crvene zvezde. Rajković je, ipak, bio "na" lopti.
1. minut - Utakmica je počela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online