Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 22.06.2014.
17:08
mozzartsport.com A

Mozzart Sport: Lalatović novi trener Zvezde!

Već sutra trebalo bi da bude ozvaničena saradnja mladog stručnjaka i šampiona Srbije.

Ostvarenje snova: Nenad Lalatović
 

Nenad Lalatović novi je trener Crvene zvezde! Kako saznaje MOZZART Sport, mladi i perspektivni stručnjak postaće naslednik Slaviše Stojanovića, koji je posle razgovora sa Zvezdanom Terzićem i Slavišom Kokezom rekao da je umoran i da želi da ide, a saradnja dve strane mogla bi da bude ozvaničena već koliko u ponedeljak.

Novo rukovodstvo šampiona Srbije, na čelu sa Terzićem i Kokezom, prethodnih dana imalo je u vidu trojicu stratega – Simu Krunića, Milovana Rajevca i Nenada Lalatovića. Ali kako je Lalatović Zvezdino dete i bivši kapiten, a u prilog mu ide i dobar rad u Voždovcu i Napretku, dobio je prednost u odnosu na dvojicu iskusnijih kolega. Lalatović je zbog pregovora sa crveno-belima prekinuo odmor na crnogorskom primorju, danas je obavio razgovor sa Terzićem i Kokezom, gde je praktično dogovorena saradnja. Tačnije, ostalo je da se utanače još samo sitni detalji. S obzirom na aktuelno stanje može se reći da, ukoliko ne bude nekih neočekivanih obrta, Lalatović će u narednih nekoliko dana biti i zvanično promovisan u naslednika Slaviše Stojanovića.

Talentovani stručnjak trebalo bi u ruke da uzme "vruć krompir", pošto veći deo šampionske ekipe gotovo sigurno napušta Marakanu u narednom periodu. U Zvezdi planiraju dovođenje mladih i perspektivnih fudbalera iz Srbije, prvenstveno iz OFK Beograda. Takođe, u upravi kluba iz Ljutice Bogdana smatraju da Lalatović može s ogromnim uspehom da vodi novi, mladi tim, a na narednoj sednici biće doneta i strateška odluka da li će se klub boriti za titulu ili će raditi na promociji mladih fudbalera. Naravno, uprava se nada da bi novi trener Zvezde mogao da ispuni oba cilja.

Dolaskom Lalatovića, koji je i sam potvrdio da poziv svog kluba neće odbiti, put Marakane trebalo bi da krenu vezista Obeng Regan i napadač Nenad Gavrić.

Pre Napretka Lalatović je radio u Voždovcu, Proleteru iz Novog Sada i Sremu iz Sremske Mitrovice. Njegove ekipe odlikovale su strahovitom transformacijom, što su u prethodnoj sezoni osetili na svojoj koži i Partizan i Crverna zvezda. Za kratko vreme postao je omiljen u Kruševcu, gde su mu dali nadimak "srpski Jirgen Klop". Sada je na njemu da to zvanje potvrdi u Ljutice Bogdana, svojoj drugoj kući.

POVEZANE VESTI

Nedelja 22.06.2014. 17:13
Koju će ligu igrati LOPOVSKA DRUŽINA KOJA SE ZOVE ZVEZDA VUČIĆ SNS ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online