Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 07.06.2014.
12:44
mozzartsport.com A

Karadžić: Još ima nade za Zvezdu u Evropi!

UEFA je odlučila da eliminiše Crvenu zvezdu iz evropskih takmičenja za narednu sezonu, ali šanse da crveno-beli, ipak, igraju u kvalifikacijama za Ligu šampiona postoje! Doduše, kako kaže predsednik FSS Tomislav Karadžić, a prenosi specijalni izveštač "Mocart sporta" iz Brazila, one nisu velike, ali prvi čovek ovdašnjeg saveza najavljuje da je krenuo u diplomatsku borbu kako bi se klub sa Marakane što pre oporavio od najbolnijeg udarca u novijoj istoriji.

 Predsednik FSS Tomislav Karadžić
 

Karadžić je posle gostovanja Srbije u Brazilu otkrio da je tom prilikom razgovarao, između ostalih, sa Mišelom Platinijem.
„Pričali smo sa Platinijem i ljudima iz UEFA na utakmici. Molio sam ih da pokušaju nešto da urade, s obzirom da mi je javljeno iz Beograda da je Zvezda u mogućnosti da reguliše sve svoje obaveze. Platini nije bio tako kategoričan, ali je rekao da je to disciplinski organ, dok je generalni sekretar Infantino poručio da mu ostavim dan-dva da razmisli i na tome je ostalo. Sada čekamo njegov odgovor. Razišli smo se uz stav da nisu skroz zatvorena vrata. Nisu velike šanse, ali dok postoje bilo kakve postoji i nada. Razgovarali smo sa nekim ljudima iz Zvezde, ali ne bih da ih imenujem. Ne bih da govorim o stvarima u klubu i problemima koji se tamo dešavaju. To je više pitanje za rukovodstvo Crvene zvezde“, poručio je Karadžić.


Da li vam se neko sa Marakane zahvalio?
„Nismo razgovarali na način da se jedni drugima zahvaljujuemo. Tražimo rešenja, jer je Zvezda u velikom problemu. Ceo dan smo na nogama i tražimo mogućnosti kako da pomognemo. Ali, sve je u ovom trenutku neizvesno. Znamo da je Zvezda u velikim problemima i da je igranje u Evropi jedini način da se izvuče iz njih. Možda bi se na taj način došlo do nekih većih i boljih izvora finansiranja, tako da je to put koji svi guramo. “


Koliko će FSS biti u problemu s obzirom da je izdao Zvezdi licencu?
„Već jednom smo kažnjeni, ali FSS ima određene odgovore na ta pitanja. Imamo i odličnu komunikaciju sa rukovodstvom UEFA i daćemo obrazloženja zašto smo se kretali granicom regularnosti prilikom izdavanja licence. Nadamo se da će problem biti rešen i da nije tako loše kao što izgleda, iako su oni najavili određene mere i protiv nas. Naša je obaveza je da svakom našem klubu, a naročito najtrofejnijem izađemo u susret. Bez obzira ko šta tu misli i kako se ko ponašao. Nema nijedan razlog da mi budemo glavni krivci, mislim da nam niko ne može naći zamerku. Čak ni oni zluradi ljudi“, rekao je Karadžić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online