Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 22.11.2013.
15:15
Beta A

Rašović: Uspeh protiv Voždovca za ostanak Partizana na vrhu

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović je rekao danas da je želja njegove ekipe i pored svih problema koje ima, da ostane na prvom mestu na tabeli i da zbog toga ima imperativ pobede protiv Voždovca, u predstojećoj utakmici 13. kola Super lige Srbije.

 Trener Partizana Vuk Rašović
 

"Sastajemo se sa iskusnom ekipom, koja je to pokazala i u utakmicama protiv Vojvodine i Crvene zvezde. Ne čeka nas lak posao, ali naša želja je da ostanemo na prvom mestu i svoju energiju usredsredimo na tu utakmicu koja nam je važna. Trudićemo se svim silama da dođemo do pobede", rekao je Rašović na konferenciji za novinare u SC Teleoptik.


Rašović je rekao da je Voždovac borbena i iskusna ekipa i da nije slučajno što je igrao veoma dobro protiv najboljih ekipa iz lige.

"Znamo protiv koga igramo, znamo šta moramo da uradimo i na kom nivou moramo biti da bismo došli do pobede koja nam je neophodna. Imamo imperativ pobede i ići ćemo ka tome svim silama", rekao je on.


Nikola Gulan i Petar Grbić su se početkom nedelje sudarili na treningu i povredili. Gulan je slomio nos, a Grbić je doživeo potres mozga.

"Imali smo peh na treningu kada su se sudarili Gulan i Grbić. To su stvari koje se dešavaju. Gulan je prošao malo gore, izašao je iz bolnice, ali neće moći da nam pomogne do kraja polusezone. Grbić je trenirao", rekao je on.


Trener srpskog šampiona dodao je da problema sa povredom ima i napadač Nemanja Kojić i da ta povreda zahteva pauzu do tri nedelje, ali da će se u naredna dva dana posle dodatnih snimanja znati da li crno-beli mogu da računaju na njega.


Na pitanje da li je ikada u karijeri bio u situaciji da u ekipi nema nijednog napadača, Rašović je rekao da nije i da se Partizanu desilo da u jednom danu ostane bez dva napadača. 

"Otvorila se tako mogućnost za mladog Ivana Šaponjića. Koliku će on minutažu imati i kako će je iskoristiti, videćemo", rekao je Rašović.


Upitan da li će i zbog velikih problema sa sastavom moći da igra u formaciji 4-4-2, Rašović je rekao da nije važna formacija, već da igrači koji istrče na teren moraju da pruže maksimum.


Utakmica 13. kola Super lige Srbije između Voždovca i Partizana igraće se u nedelju od 13 sati na stadionu Obilića na Vračaru bez pristustva publike, pošto je Voždovac kažnjen zbog ponašanja svojih navijača na utakmici 11. kola sa Novim Pazarom.

"Fudbal se igra zbog publike, ali nažalost ni sada je neće biti. Nama su navijači potrebni jer uz njih lakše dolazimo do pobeda", rekao je Rašović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online