Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 01.11.2013.
14:32
Beta A

Stojanović: Odgovorno i strpljivo protiv Partizana

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović je rekao danas da njegova ekipa treba da bude strpljiva protiv Partizana, u utakmici 11. kola Super lige.

 Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović
 

"Ovo će biti specifična utakmica iz više uglova. Treba da uđemo mirno, disciplinovano, odgovorno, hladnih glava i strpljivo. Očekujem maksimum od svojih igrača", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.


Fudbaleri Zvezde i Partizana sutra od 18 sati na stadionu u Ljutice Bogdana igraju 145. "večiti" derbi, u okviru 11. kola Super lige.


Zvezda protiv Partizana zbog povrede neće moći da računa na Aleksandra Kovačevića, dok je nastup Miloša Ninkovića još neizvestan.

"Znaćemo za Ninkovića posle današnjeg treninga, a Kovačević sigurno neće igrati. Ostali su relativno zdravi i spremni, ima sitnih povreda, ali ne te prirode da se propusti ovakva utakmica", rekao je Stojanović.

Milijaš: Od Saše Ilića zavisi igra Partizana

 

Kapiten Zvezde Nenad Milijaš rekao je da svi igrači njegove ekipe sa nestrpljenjem očekuju derbi.

"Siguran sam da ćemo dati maksimum. Imamo kvalitetnu ekipu i možemo do cilja. Derbije sam uvek igrao na visokom nivou i što se mene tiče
- on dolazi u pravo vreme", rekao je Milijaš.

On je istakao da najveća opasnost Zvezdi preti od kapitena Partizana Saše Ilića.

"Svi ti Partizanovi klinci igraju bolje kada ih Ilić razigra", dodao
je Milijaš.

On je naveo da od Ninkovića zavisi kako će izgledati startna postava Zvezde, jer "njegov izostanak povlači dve ili tri moguće rotacije".


Stojanović je rekao da se nada da će napadač Abiola Dauda zadržati formu u kojoj se nalazi u poslednje vreme, ali da igru ne treba bazirati na jednom igraču.

"Naša najveća snaga bi trebalo da bude organizovana igra iz koje pravimo opasne akcije", rekao je Stojanović.


Kao najopasnije igrače Partizana, trener Zvezde naveo je Miloša Jojića i Andriju Živkovića.

"Postoji dosta igrača Partizana na koje moramo da obratimo pažnju, a najviše se ističu Živković i Jojić. U poslednje vreme dobar je i Nikola Ninković, a uvek su prisutni Saša Ilić i Erik Đemba Đemba. Tu je i Vladimir Volkov, koji uvek vreba iz drugog plana", rekao je trener Zvezde.


Beogradski mediji preneli su da će fudbalerima Zvezde danas biti uplaćen deo zarada. Stojanović je rekao da je novac uvek dobrodošao, ali da to igračima ne bi trebalo da bude dodatni motiv protiv Partizana.

"Kada novca nema neko vreme, on je svaki put dobrodošao, ali u ovakvoj utakmici to ne treba da bude dodatni stimulans. U sutrašnjoj utakmici je mnogo toga više u igri od novca", rekao je trener crveno-belih.


Stojanović je istakao da će predstojeći "večiti derbi" biti "možda i najvažnija utakmica u njegovoj trenerskoj karijeri".


Posle 10 kola je Partizan prvi na tabeli Super lige sa 21 bodom, a Zvezda je četvrta sa četiri boda manje.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online