Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 02.10.2013.
14:10
Vesti, FK Spartak A

Zvezdaši vode Spartak: Subotičani promovisali Kanatlarovskog

Pored nekadašnjeg selektora Makedonije na klupi Subotičana će sedeti još jedan bivši igrač Crvene zvezde - Vidak Bratić.

Novi tandem na klupi Spartaka: Vidak Bratić i Dragi Kanatlarovski

Novi šef struke FK Spartak, 52-godišnji Dragan - Dragi Kanatlarovski, promovisan je danas u Gradskoj kući u Subotici uz prisustvo Nemanje Simovića, člana gradskog veća zadužen za sport Subotice i Damira Džimovića izvršnog direktora kluba. Uz Kanatlarovskog klub je ovom prilikom promovisao i novog člana stručnog štaba, Vidaka Bratića dugogodišnjeg igrača Spartaka.

- Zadovoljan sam dolaskom u Spartak. Radi se o ozbiljnom klubu koji ma velike ambicije. Ima dosta dobrih igrača i sigurno da ne zaslužuje poziciju na tabeli u kojoj se trenutno nalazi. Moja vizija i moja fudbalska ideja poklopila se sa idejama predsednika kluba i sportskog direktora tako da smo se brzo dogovorili. Moje trenersko i igračko isusktvo mi daje garanciju da možemo da napravimo nešto, da popravimo ono što do sada nije funkcionisalo. Svi zajedno sa kompletnim stručnim štabom učinićemo sve da Spartak igra bolje, ofanzivnije po ukusu svih ljubitelja fudbala u Subotici. Mom kolegi dosadašnjem treneru Kurćubiću želim puno sreće u daljoj karijeri. Radi se dobrom treneru i radniku, ali naš posao je takav, promene su česte - istako je Kanatlarovski u svom obraćanju medijima.

Dragi Kanatlarovski

Draganu Dragiju Kanatlarovskom, nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde i u dva navrata selektoru Makedonije, ovo drugi trenerski angažman u Srbiji pošto je nekad vodio i kragujevački Radnički. Interesantno je da će mu na klupi pomagati još jedan bivši fudbaler sa "Marakane", Vidak Bratić, koji je do prošle sezone bio nezamenljiv u odbrani Spartaka.

Bratić je zadovoljan što će ponovo biti u Subotici.

- Drago mi je što sam se vratio u Suboticu, mogu reći slobodno svojoj kući. Veliko mi je zadovoljstvo što ću raditi uz takvog stručnjaka kao što je Dragan Kanatlarovski. Došao sam da pomognem ekipi, svojim drugovima, prijateljima da napravimo nešto što smo uspeli pre četiri godine. Dobro znam ove momke i mislim da imamo kvalitet. Bili smo i u goroj situaciji, pa smo se izvukli i u seriji pobeđivali.

Spartak posle sedmog kola Superlige zauzima skromno 12. mesto sa samo sedam bodova. U poslednjem kolu doživeo je debakl protiv Crvene zvezde u Beogradu (0:5), a za vikend na svom stadionu dočekuje ekipu Donjeg Srema.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online