Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.09.2013.
11:12
D. Vučić - Vesti A

Živković je naša nada

Omladinci Srbije pobedom nad Izraelom (1:0) osvojili treće mesto na 20. Memorijalnom turniru "Stevan - Ćele Vilotić", a prvotimac Partizana postigao jedini gol i zaslužio trofej namenjen najtalentovanijem fudbaleru Srbije

Osvojili treće mesto: Srpski omladinci posle pobede nad Izraelcima


Srbija - Izrael 1:0
SRBIJA: Šuljagić, Jovanović (od 46. Vico), Babić, Cvetković, Antonov (od 60. Milošević), Maksimović, Pantić, Živković, Simić, Mandić (od 80. Spremo), S. Ilić (od 60. Gaćinović).
IZRAEL: Gal, Danino, Habši, Brik, Ohana (od 46. Dor), Safuri, Aviv, Samir (od 66. Naisikovski), Sagiv (od 66. Vajsman), Abu El Haj (od 39. Masarva), Hugi (od 66. Nor).
STRELAC: Živković u 14. Minutu. STADION: Gradski u Subotici. GLEDALACA: 150. SUDIJA: Miodrag Gogić.

Omladinci Srbije zauzeli su treće mesto na jubilarnom, 20. Memorijalnom turniru "Stevan - Ćele Vilotić" posle pobede protiv Izraela od 1:0. Gol odluke postigao je Andrija Živković, još u 14. minutu susreta, a ponovo su "orlići" propustili još nekoliko odličnih prilika da napune mrežu rivala na Gradskom stadionu u Subotici.


Novi Partizanov biser igrao je odlično u pobedama naših omladinaca protiv Ukrajine i Izraela i zaslužio je trofej namenjen najtalentovanijem fudbaleru Srbije. Nije igrao protiv Belgije, jer je voljom selektora Ćurčića išao sa mladom selekcijom u Gornji Milanovac i tamo bio samo gledalac. Već u Vrbasu je pokazao raskošni talenat i postigao najlepši gol turnira protiv Ukrajine, savladao je i golmana Izraela, a pri tome imao još šansi i lucidnih poteza. S obzirom da je 11. jula napunio 17 godina i da je igrao sa godinu dana starijima, sasvim je jasno zašto je naša najveća nada.


Kapiten ove generacije fudbalera, rođenih posle 1. januara 1995. je zlatni dečak iz Litvanije Nemanja Maksimović (potpisao za Veronu koja ga je pozajmila Domžalama), koji je zaslužio epitet najboljeg igrača turnira, jer je odlično odigrao sve tri utakmice.

Trofej Belgiji
Omladinci Belgije osvojili su trofej pošto su u finalnoj utakmici na Stadionu Bačke 1901 deklasirali vršnjake iz Mađarske sa 5:1.
Peto mesto zauzeli su vicešampioni Evrope Francuzi, koji su u Bačkoj Topoli savladali sa 2:0 Ukrajinu.

Njemu uz rame još dvojica zlatnih, Sergej Milinković - Savić i Mijat Gaćinović (obojica iz Vojvodine). Veliki potencijal pokazao je i Veljko Simić (navodno ga je Bazel pozajmio Kopru), dok se od druge velike Partizanove nade Danila Pantića (nije potpisao ugovor, a razlog se, kažu, zove Juventus) i te kako oseća da nema utakmice u nogama.


Izabranici selektora Veljka Paunovića pokazali su da imaju potencijala da nastave stopama njihovih prethodnika, evropskih šampiona.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online