Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 14.05.2013.
12:22
Vestionline, Sport A

Miha: Mitrović u timu, poziv za Lazovića ili Kataija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je da će za naredni kvalifikacioni meč sa Belgijom pozvati u tim Aleksandra Mitrovića, a da će poziv možda dobiti Darko Lazović ili Aleksandar Katai.

Aleksandar Mitrović u špicu - Siniša Mihajlović

"Ostali smo sigurno bez Tošića, a videćemo da li će Đuričić biti spreman. Ako se na to doda da je i Krstičić povređen, da se Marković još vraća u formu posle duge pauze, a da Sulejmani odavno nije igrao, onda nam je izbor u ofanzivi prilično sužen", kaže Mihajlović.

"Basta može da zameni Tošića, Tadić bi zaigrao umesto Đuričića, a Marković bi išao levo, ako bude spreman. Ako bude potrebno, možda pozovem Lazovića iz Zvezde ili Kataija iz Vojvodine... Mitrović iz Partizana će dobiti poziv među špicevima", dodao je Mihajlović za "Sport".

Srbija meč sa Belgijom u gostima igrta sedmog juna, kada će se sezona već završiti.

"Motiv sigurno neće da bude problem! Ako neko ne može da nađe želju da igra za reprezentaciju, ja ću mu je pronaći. Znam da nije lako, umor stiže, kraj je sezone, ali nama je ovo veoma važna utakmica. Bez obzira na to što nemamo prevelike šanse da se plasiramo na SP. Ali, ako pobedimo u Briselu, ko zna šta može do kraja da se dogodi, fudbal je nepredvidiv", rekao je Mihajlović za "Sport".

Za vikend se igra derbi između Partizana i Crvene zvezde, a selektor će biti na tribinama.

"Ne mogu da sakrijem činjenicu da sam igrao u Zvezdi i da mi je ona draža. Ali moja najveća želja jeste da bude dobra utakmica, da pobedi bolji i da ne bude incidenata na tribinama. Crveno-beli imaju psihološku prednost, došli su u situaciju da sami određuju svoju sudbinu. Partizanu, pak, odgovara i remi, a igraće na svom stadionu. Sve je otvoreno. Ovo je kao finale, tu nikad nema pravog favorita".

POVEZANE VESTI

Utorak 14.05.2013. 13:43
Možda ga pozove Mančester Siti da zameni Manćinija!?
Utorak 14.05.2013. 15:39
Klasicni buzdovan kao trener..van svake pameti, svaka utakmica drugi tim i to u kvalifikacijama, po vrh svega ima jos podrsku FSS Jadna li nam Srbija, kakvi diletanti vode srpski fudbal.
Utorak 14.05.2013. 18:49
Najskuplji igrac , trenutno u regionu mu nije ocigledno interesantan. Koja mazga od coveka. Samo gleda svoju sujetu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online