Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 04.05.2013.
12:20
P. Živković - Vesti A

Mitrović: Ginem za Rašovića!

Na debiju novog trenera Partizana Vuka Rašovića blistao je njegov učenik iz Teleoptika, koji je sa dva gola sprečio iznenađenje protiv Nišlija.

Aleksandar Mitrović sa dva gola vratio Partizan na šampionski put

Vuk Rašović je prolazio kroz pakao u svom vatrenom krštenju na klupi Partizana!

Nišlije su do finiša meča pretile i priželjkivale Rašoviću neslavan debi, ali je novog trenera spasao Aleksandar Mitrović. Baš taj momak koji se najviše i obradovao dolasku Rašovića na klupu crno-belih. A veza je odavno poznata. Rašović je ukazao priliku Mitroviću u dresu Teleoptika, iako od trenera iz omladinske škole nije baš imao najbolje preporuke. Iako se u prvom timu predstavio zahvaljujući Vladimiru Vermezoviću, mladi golgeter nijednog trenutka nije krio oduševljenje zbog saradnje sa novim šefom.

"Uvek dajem sve za moj Partizan, a protiv Radničkog sam imao dodatni razlog za to", iskren je Aleksandar Mitrović.

"Rašović je čovek koji je mnogo uradio za razvoj moje karijere. Drago mi je što sam mu golovima ulepšao debi, ali nisam samo ja zaslužan za to. Svi momci su izginuli na terenu, i jasno se videlo koliko nam je stalo do pobede. Žao mi je jedino što nismo ubedljivije slavili, a bilo je šansi za tako nešto".


Problemi crno-belih u meču sa Nišlijama počeli su u 51. minutu, kad je Binić izjednačio rezultat. U sledećem napadu Ljubinković je imao sjajnu priliku za vođstvo gostiju, ali je Stojković odbranio. Do golova Mitrovića teško je prepričati šta su uspeli da promaše Miljković i Ilić.


"Baš je bilo napeto kod rezultata 1:1, ali nismo gubili glavu", pričao je posle meča Vuk Rašović.

"Imali smo nekoliko stopostotnih prilika, i jasno je da moramo da radimo na realizaciji šansi. Kad sve saberem moram da budem zadovoljan jer smo odigrali dobru utakmicu. Znali smo da je Radnički opasan, da dobro čuvaju loptu... Prijaće nam pauza do narednog meča sa Radničkim".


Navijače Partizana najviše raduje povratak Lazara Markovića, koji će biti glavni adut u borbi za titulu. Brzonogi napadač učestvovao je kod oba gola u drugom poluvremenu, videlo se da ga "sluša" lopta.

Naredni meč Partizan igra protiv Radničkog u Kragujevcu, a zbog kartona neće biti Ninkovića i Pajovića.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online