Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.04.2013.
12:24
P. Živković - Vesti A

Preko suda do fotelje direktora!

Bivši sportski direktor crno-belih Mladen Krstajić tužio je klub i traži isplatu plata i premija, uz zahtev da ga Partizan vrati na posao.

Presavio tabak - Mladen Krstajić

Partizan neće imati sportskog direktora do juna. Takav epilog smo i nagovestili, "sposobna" uprava sad će moći nesmetano da obavlja poslove oko budućih transfera Lazara Markovića, Marka Šćepovića, Vladimira Stojkovića, a možda i Nikole Ninkovića!

Postojeći Upravni odbor Partizana bi najviše voleo da se funkcija sportskog direkora zauvek zamrzne, ali zbog javnosti moraju da potraže neko rešenje. Čini se da trenutno nemaju nikakvu ideju, jer su i pored izražene narcisoidnosti zatečeni odlaskom Ljubiše Tumbakovića. Zbog toga traje i trajaće javna licitacija oko naslednika dojučerašnjeg direktora.


Mnogima je "prvi pik" Mladen Krstajić, koji je 27. aprila prošle godine podneo tužbu protiv kluba, zahtevajući da mu budu isplaćene sve zarade zbog neopravdanog uručivanja otkaza, ali i da bude vraćen na posao.


"Krstajić je pokrenuo parnični postupak u kojem traži da se poništi odluka o otkazu", rekla je Gordana Vuković, portparol Prvog osnovnog suda.

"Osim toga, zahteva da bude vraćen i raspoređen na odgovarajuće radno mesto i da mu se isplate zarade od prestanka radnog odnosa do dana povratka na posao".


Potpuno je normalno što Mladen Krstajić traži da mu se isplati zarađeni novac, spekuliše se da je bivši direktor imao mesečna primanja od 10.000 evra, ali zvuči bizarno njegova želja da se vrati na posao i ponovo sarađuje sa Đurićem i njegovim sledbenicima!

Istina, možda Krstajić očekuje da će se Dragan Đurić povući sa svoje pozicije i otvoriti vrata novim ljudima u Humskoj ulici.


Bilo kako bilo, Krstajić nije želeo, ili nije mogao, da se oglašava povodom novih događaja u Partizanu. Ne tako davno javno je poručio kako ima ambiciju da se jednog dana vrati u Partizanu, a tu želju možda ostvari i preko suda. Sledeće ročište zakazano je za 28. jun, a Krstajić od Partizana traži da mu isplati i 30.000 evra na ime premija za ostvarene rezultate.
 

U svakom slučaju, Partizan je kuća u kojoj nema mira. Đurić čuva svoje pozicije rušeći klupske legende, a oni se ponašaju kao naivna deca, koja mesto pod suncem traže služeći kao paravan u borbi za klupsku vlast.

Leto je vreme za nove obračune.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online