Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 12.04.2013.
17:53
B92, Novosti.rs A

Dimitrijević: "Progovoriću" kad dobijem "papire"!

Miloš Dimitrijević dobio je spor sa Crvenom zvezdom, a za "Novosti" je rekao da će više detalja o svemu što se desilo reći kada zvanično postane slobodan igrač.

Kad dobijem odluku, kazaću sve i svašta o razlozima odlaska - Miloš Dimitrijević

Dimitrijević je četvrti igrač ’crveno-belih’ koji je u poslednjih pet meseci dobio raskid ugovora pred Arbitražnom komisijom FSS, a razlog su uvek nagomilane neisplaćene zarade iz ugovora. Pre Dimitrijevića, Zvezdu su na isti način napustili Marko Perović i juniori Nikola Šakić i Filip Janković.

"Nije još sve gotovo, jer čekam da dobijem rešenje da sam slobodan. Do tada, svakodnevno izvršavam profesionalne obaveze i treniram sa ekipom", rekao je Dimitrijević za "Novosti".

Mali Čava kaže da nije razgovarao s ljudima iz kluba, već je samo obavestio trenera Sa Pinta koji mu je rekao da normalno trenira dok se sve ne završi. Detalje o razlozima za radikalan potez u jeku sezone nije želeo da otkriva.

"Dok ne dobijem odluku ne bih da govorim više. Tek tada ću da kažem sve i svašta o razlozima zbog čega je ovako. Mada se već i zna da su uzroci pre svega mala minutaža u poslednjih šest meseci i dugovanja kluba prema meni. Ipak, malo vremena na terenu bilo je presudno za ovakav korak. Ni meni ni klubu nije u interesu da budem ovde, a da ne igram i da primam platu, odnosno da se uvećava dug", naglasio je Dimitrijević.

Na pitanje da li su finansijer Rada Stojić ili sportski direktor Zvezde Stojadinović pokušali da ga odgovore, Dimitrijević je samo rekao da je bilo ljudi koji su želeli da ga savetuju.

Kao igrač lucidnih ideja, Miloš je u junu 2011. doveden u Zvezdu na insistiranje tadašnjeg trenera Roberta Prosinečkog. U prvoj sezoni bio je među najstandardnijima sa 34 utakmice (jedan gol), a po dolasku Aleksandra Jankovića najpre je igrao, a početkom novembra pao u drugi plan. Ipak, uspeo je da zabeleži 21 meč i da postigne tri pogotka.

Dimitrijević za sada ne zna gde će nastaviti karijeru, ali se u obaveštenim krugovima govori da su upravo nerealizovani transferi bili okidač odluke da zatraži raskid. Još prethodna uprava tražila je od Miloša da oprosti dugovanja kako bi mu bilo dozvoljeno da pređe u japanski Tokio, a zimus se, navodno, slična priča ponovila i kada je iskrsla finansijski unosna ponuda iz Kazahstana.

"Ne znam još šta dalje. Kad dobijem raskid napismeno, tek tada ću videti šta ću i kako ću", istakao je Dimitrijević.

POVEZANE VESTI

Petak 12.04.2013. 17:56
Можда је ово уцена? Кажи шта имаш и небој се ако говориш истину!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online