Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 06.03.2013.
19:06
Beta A

Karadžić: Hvala Zvezdi na brzom odgovoru

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić zahvalio je danas Crvenoj zvezdi na "veoma brzom i konciznom odgovoru" povodom ideje o izgradnji Nacionalnog stadiona i najavio sastanak sa rukovodstvom tog kluba.

Na zajedničkoj misiji izgradnje Nacionalnog stadiona - Tomislav Karadžić

"Veoma mi je drago da su podržali naš predlog i ideju o izgradnji jednog višestruko korisnog objekta kao što će to biti Nacionalni stadion. Jasno mi je da je pred nama niz otvorenih tema, a upravo će one biti tema jednog skorašnjeg zajedničkog sastanka, kada ćemo detaljno analizirati sve aspekte ove značajne misije", naveo je Karadžić u saopštenju.

FSS je prošle nedelje objavio da će se graditi Nacionalni stadion, a tom prilikom je izneo ideju da bi mogli da se sruše sadašnji stadioni Partizana i Zvezde.

Upravni odbor crveno-belih je posle sednice u ponedeljak objavio da je to dobra ideja, ali da neće rušiti svoj stadion, već da je uz renoviranje i ulaganje moguće da "marakana" bude nacionalni stadion.

Karadžić je rekao da će se sastanak organizovati posle prezentacije projekta Nacionalnog stadiona, a njemu će prisustvovati i predstavnici Ambasade Velike Britanije i "Mejs grupe".

Džajić: "Marakana" uz rekonstrukciju može postati Nacionalni stadion

 

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić obratio se otvorenim pismom predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću povodom saradnje u projektu oko izgradnje Nacionalnog stadiona.

 

"Upravni odbor Kluba je na sednici održanoj 4. marta 2013. godine razmotrio predloženu inicijativu i zauzeo stav da je za FK Crvena zvezda prihvatljivo da 'Marakana' bude nacionalni stadion s tim da izgradnja podrazumeva isključivo rekonstrukciju postojećeg stadiona a nikako rušenje ili izmeštanje istog imajući u vidu činjenicu da je stadion u vlasništvu Kluba kao i da uz adaptaciju može da bude stadion koji ispunjava najviše svetske kriterijume i FIFA standarde", navodi se u pismu.

 

Džajić je dodao da već postoji ideja komercijalizacije stadiona, kako bi se obezbedila dugoročna ekonomska održivost, uz otvaranje novih radnih mesta kroz eksploatisanje stadiona i postojećeg okolnog zemljišta.

 

"Sa ovim u vezi, naš Klub očekuje da ćemo u dogledno vreme krenuti u razradu i dopunu postojećih idejnih rešenja kao i da ćemo naići na razumevanje institucija naše zemlje i grada u kojima vidimo partnere za predstojeće projekte. Vašu podršku u tome ćemo izuzetno ceniti i javno istaći kao i više puta do sada.

Očekujemo poziv za planiranu prezentaciju idejnog projekta koju organizuje Ambasada Velike Britanije, MACE Group i Fudbalski savez Srbije", piše Džajić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online