Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 18.11.2012.
10:02
Beta A

Kasalica: Pobeda nam mnogo znači

Fudbaler Crvene zvezde Filip Kasalica ocenio je da je njegov tim loše počeo utakmicu protiv Partizana zbog velikog pritiska i kazao je da mu pobeda mnogo znači, ali da još žali za prethodnim porazima.

Veliki preokret crveno-belih

"Loše smo počeli utakmicu, tako odigrali celo prvo poluvreme, a uzrok tome je verovatno veliki pritisak koji smo osećali", rekao je Kasalica novinarima u Beogradu posle pobede od 3:2, u utakmici u kojoj je rival dva puta vodio.

"Na poluvremenu smo se dogovorili da idemo na sve ili ništa i došli do zaslužene pobede. Derbi je bio izuzetno dobar. Drago mi je zbog pobede, ali ostaje veliki žal za prethodne dve izgubljene utakmice (Jagodina i OFK Beograd)", rekao je Kasalica.

Strelac pobedonosnog gola za Zvezdu Nenad Milijaš ocenio je da je ovo timu najbitnija pobeda do sada u sezoni.

"Partizan je u prvom poluvremenu odigrao korektno, a mi u drugom jako dobro. Mislim da nam je ovo najbitnija pobeda u sezoni i dobro je što je sad pet bodova zaostatka", rekao je Milijaš.

Među novinarima se prenela i netačna informacija da je ovo prvi put da u derbijima pobeđuje tim koji gubi na poluvremenu, pa je jedan izveštač pitao Milijaša da li mu to posebno znači.

"Rezultat iz 'dvojke' u 'keca' je dobar za kladionicu. Lepše je možda kada je iz 'jedan' u 'jedan', ali je ovako slađe", rekao je Milijaš.

Napadač crveno-belih Ognjen Mudrinski kazao je da je znao da će derbi biti težak, ali da je njegov tim morao da pobedi.

"Znali smo da će biti teško u svakom smislu, bilo je. I psihički i fizički. Morali smo da pobedimo, osećali smo veliki pritisak. Trener nam je na poluvremenu rekao šta treba da popravimo kao i da nema šta da izgubimo. Prednost Partizana je i dalje velika na tabeli, a mi moramo da nastavimo da igramo sve bolje", rekao je Mudrinski.

Strelac prvog gola za Partizan Aleksandar Mitrović nije mogao da objasni zašto je njegov tim pao u drugom poluvremenu.

"U prvom poluvremenu smo imali i igru i rezultat, a onda smo u drugom bez razloga dopustili da oni imaju inicijativu. Stvarno ne znam zašto smo se povukli. Oni nas nisu iznenadili i u prvom poluvremenu smo mi bili bolji, a oni postigli gol iz jednog šuta, a onda su dali još dva iz tri-četiri šuta", rekao je Mitrović.

Saša Marković je ocenio da je drugi gol Zvezde, na početku drugog poluvremena, odlučio meč.

"Prvo poluvreme smo odigrali dobro, ali onda smo nesrećno primili drugi gol, gde je šut Luke Milivojevića otišao tačno gde ne treba. Tada je sve krenulo nizbrdo, ali nas spasava što nam je ostalo tih pet bodova razlike", rekao je Marković.

POVEZANE VESTI

Nedelja 18.11.2012. 10:41
povratak u budučnost.
Nedelja 18.11.2012. 16:50
Pobedili Veliki Klub treba shvatiti njihouv radost. Nisu mogli da pobede Spartak iz Subotice, Jagodinu, OFK Beograd sada dobili Partizan kako da se neraduje kad su sami sebe iznenadili!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online